ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ο Κλάτενμπεργκ για τις επίμαχες φάσεις του αγώνα Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΣ Λαμία (vid)

Δύο επίμαχες φάσεις από τον αγώνα του Αστέρα Τρίπολης με τον ΠΑΣ Λαμία, κλήθηκε να σχολιάσει ο αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ, Μάρκ Κλάτενμπεργκ.

Δύο επίμαχες φάσεις από τον αγώνα του Αστέρα Τρίπολης με τον ΠΑΣ Λαμία, κλήθηκε να σχολιάσει ο αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ, Μάρκ Κλάτενμπεργκ.

Το περασμένο Σάββατο ο ΠΑΣ Λαμία αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 0-0 κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης εκτός έδρας και από το παιχνίδι δεν έλλειψαν οι αμφισβητούμενες φάσεις.

Αυτές κλήθηκε να σχολιάσει στην καθιερωμένη ανάλυσή του ο αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ, Μάρκ Κλάτενμπεργκ.

Ο Άγγλος πρώην διαιτητής, στην πρώτη φάση με το γκολ του Φερνάντεζ, συμφώνησε με την απόφαση του Καραντώνη να ακυρώσει το γκολ, καθώς έχει προηγηθεί σπρώξιμο του Μπαράλες στον Τζανετόπουλο.

Επίσης, ο Κλάτενμπεργκ υπογράμμισε πως σωστή ήταν η απόφαση του διαιτητή να μην καταλογίσει πέναλτι στην περίπτωση του Βλάχου με τον Μουνάφο, καθώς ο παίκτης του Αστέρα εμπλέκεται στη φάση από θέση οφσφάιντ. Σύμφωνα με τον αρχιδιαιτητή, πέναλτι υπάρχει καθώς ο αμυντικός της Λαμίας βρίσκει το πόδι του Ισπανού στην προσπάθειά του να διώξει τη μπάλα, αλλά έχει προηγηθεί οφσάιντ και η φάση ήταν ως μη γενόμενη.

Δείτε αναλυτικά τα σχόλια του Κλάτενμπεργκ:

Για λόγους πλήρους διαφάνειας στο επίπεδο της λήψης αποφάσεων εκ μέρους των διαιτητών, αλλά και διαρκούς εκπαίδευσης όλων των εμπλεκομένων στο παιχνίδι, τέθηκε σε εφαρμογή το πρόγραμμα εβδομαδιαίας ανάλυσης επίμαχων φάσεων και υλοποιήθηκε η σχετική πρωτοβουλία του προέδρου της Κ.Ε.Δ. Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

Με τη συνδρομή του VAR και με τη χρήση-δημοσιοποίηση διαλόγων κατά τη διάρκεια της εφαρμογής του, δείτε την ανάλυση φάσεων που έχουν επιλεγεί από την 22η αγωνιστική της Super League:

Διαβάστε επίσης

Back to top button