Άλλα αθλήματαΜαχητικά αθλήματα

Αρχαιρεσίες στην Ομοσπονδία Τζούντο

Ο Βίκτωρ Σιώπης, υπήρξε ένας εξαίρετος αθλητής του Τζούντο, που τίμησε τα εθνικά μας χρώματα με πολλές διακρίσεις ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Ο Βίκτωρ Σιώπης, υπήρξε ένας εξαίρετος αθλητής του Τζούντο, που τίμησε τα εθνικά μας χρώματα με πολλές διακρίσεις ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο θα διενεργήσει αρχαιρεσίες την 20η Μαρτίου, όπως έχει κατ’ αρχήν ανακοινωθεί.

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Βετεράνων Αθλητών Τζούντο, είναι ως γνωστόν αμέτοχος στα δρώμενα της Ομοσπονδίας και δεν τοποθετείται για τα εσωτερικά της, αφού πρόκειται περί δύο διαφορετικών φορέων με διαφορετικό τομέα ενδιαφέροντος ο καθένας.

Η ενδεχόμενη θέληση για την ενασχόληση με τα κοινά της Ομοσπονδίας αποτελεί προσωπική επιλογή των επί μέρους μελών μας. Θεωρούμε ότι, η θέληση αυτή, αν προέρχεται από ειλικρινό ενδιαφέρον για ανιδιοτελή προσφορά, αποτελεί ένα θετικό παράγοντα ολοκλήρωσης και εξύψωσης της προσωπικότητας του ανθρώπου και σίγουρα αποβαίνει και σε όφελος του κοινωνικού συνόλου.

Στα πλαίσια αυτά, βλέπουμε με ικανοποίηση την απόφαση του μέλους μας Βίκτωρα Σιώπη από την Θεσσαλονίκη, να κατέβει ως υποψήφιος Πρόεδρος της Ομοσπονδίας στις επερχόμενες εκλογές, και μάλιστα είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι, πληροφορούμενοι ότι το ρεύμα που υπάρχει υπέρ του είναι μεγάλο.

Ο Βίκτωρ Σιώπης, υπήρξε ένας εξαίρετος αθλητής του Τζούντο, που τίμησε τα εθνικά μας χρώματα με πολλές διακρίσεις ως μέλος της εθνικής ομάδας και επανειλημένως ένεκα αυτού η σημαία μας σηκώθηκε στην υψηλότερη θέση του ιστού στους διεθνείς αγωνιστικούς χώρους.

Από την θέση του εξ άλλου στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, έδωσε ανελλειπώς από το 1983 μέχρι σήμερα την ειδικότητα του Τζούντο σε δεκάδες αθλητές που μαθήτευσαν κοντά του, εφοδιάζοντας έτσι το άθλημα με προπονητές με τα καθ’ όλα τυπικά προσόντα να στελεχώσουν προπονητικά διαφόρους συλλόγους και να διαδώσουν περαιτέρω το άθλημα.

Ήδη από τον καιρό προ της ιδρύσεως της Ομοσπονδίας, από τότε που υπαγόταν στον ΣΕΓΑΣ μέχρι τις μέρες μας, το Τζούντο έχει υποστεί διάφορες περιπέτειες. Ο καθένας βέβαια κρίνεται από το αποτέλεσμα, αλλά είμαστε σίγουροι, ότι η άμεση σχέση του Βίκτωρα Σιώπη με το άθλημα, από τις ρίζες του οποίου προέρχεται,

εγγυάται ένα πόνο και μία αγάπη γι’ αυτό, που αν μη τι άλλο, θα τον οδηγήσουν στο να σταματήσει τις περιπέτειες του αθλήματος, ώστε μπει αυτό σε ένα δρόμο πραγματικής ανάπτυξης.

Είμαστε επίσης σίγουροι, ότι θα αποτελέσει ένα Πρόεδρο ανανέωσης του χώρου του Τζούντο, στα πλαίσια των εκσυγχρονιστικών τάσεων που διακυρήσσονται από την σημερινή Αθλητική Ηγεσία και ότι θα βοηθήσει τα σωματεία, τα οποία αυτό τον καιρό δεινώς δοκιμάζονται, εμφανής Πρόεδρος δίπλα τους και όχι εμφανώς αφανής όπως δυστυχώς ενίοτε συμβαίνει.

Βίκτωρα καλή τύχη! Ευχόμαστε να ανταποκριθείς τις αρχές του Συνδέσμου μας και να τιμήσεις ως Πρόεδρος το άθλημα εξ ίσου, όσο το ετίμησες και ως αθλητής!

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button