Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Επίθεση… από Bundesliga: «Οι ισπανικές ομάδες είναι σαν… μηχανές που καίνε χρήματα»

Επίθεση στις ισπανικές ομάδες, κυρίως προς την Ρεάλ και την Μπαρτσελόνα, εξαπέλυσε ο εκτελεστικός διευθυντής της Bungeliga, Κρίστιαν Σέιφερτ, τονίζοντας πως είναι σαν... μηχανές που καίνε χρήματα χωρίς επιχειρηματικό πλάνο.

Επίθεση στις ισπανικές ομάδες, κυρίως προς την Ρεάλ και την Μπαρτσελόνα, εξαπέλυσε ο εκτελεστικός διευθυντής της Bungeliga, Κρίστιαν Σέιφερτ, τονίζοντας πως είναι σαν… μηχανές που καίνε χρήματα χωρίς επιχειρηματικό πλάνο.

Ο Γερμανός παράγοντας αναρωτήθηκε αν μπορούν οι ισπανικές ομάδες να αποτελέσουν την… δύναμη για την δημιουργία της European Super League, θεωρώντας πως δεν είναι οικονομικές βιώσιμες για ένα τέτοιο εγχείρημα.

«Έχουν φτωχό επιχειρηματικό πλάνο, είναι σαν… μηχανές που καίνε χρήματα και αυτό κάνουν τα τελευταία χρόνια. Θα έπρεπε να έχουν αναπτύξει ένα βιώσιμο επιχειρηματικό πλάνο, περιορισμούς στους μισθούς. Αν ήμουν επενδυτής,θα αναρωτιόμουν αν είναι οι καλύτεροι συνεργάτες» είπε ο Κρίστιαν Σέιφερτ.

Αυτή η αντίδραση προήλθε μετά από δημοσιεύματα πως ο πρόεδρος της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ αναμένεται να έχει συναντήσεις για την δημιουργία της European Super League, για την οποία η «Βασίλισσα» πιέζει το τελευταίο χρονικό διάστημα.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button