ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Στο μυαλό του Μιχάλη Γρηγορίου

Πάμε να δούμε μία πιθανή ενδεκάδα του ΠΑΣ Λαμία για τον σημερινό αγώνα με τον Απόλλων Σμύρνης. #slgr1 #Απόλλων_Λαμία #ΠΑΣΛαμία #lamiafc #LamiaSports #lamiacity #πιθανή_ενδεκάδα

Πάμε να δούμε μία πιθανή ενδεκάδα του ΠΑΣ Λαμία για τον σημερινό αγώνα με τον Απόλλων Σμύρνης. #slgr1 #Απόλλων_Λαμία #ΠΑΣΛαμία #lamiafc #LamiaSports #lamiacity #πιθανή_ενδεκάδα

Ο αγώνας του Απόλλων Σμύρνης με τον ΠΑΣ Λαμία πλησιάζει και όλοι θα θέλαμε να μάθουμε ποιες θα είναι οι ενδεκάδες. Αρκετοί είστε αυτοί που κάνετε τις «μαντεψιές» σας αλλά το LamiaSports θα προσπαθήσει να σας δώσει τη δική του πιθανή ενδεκάδα του ΠΑΣ, για σήμερα.

Βάση της λογικής αλλά και βάση των προηγούμενων αγώνων πάντα! Ξεκινάμε και αναφέρουμε πως το σύστημα που θα παρατάξει την ομάδα του ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν θα αλλάξει και θα δούμε για ακόμη μία φορά το κλασσικό 4-2-3-1.

Στο τέρμα, θα έχουμε ξανά τον Ντεβίς Επασί, ο οποίος έχει βρει για τα καλά τον εαυτό του, είναι σταθερός και δίκαια βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια στα τελευταία παιχνίδια.

Από τη στιγμή που επέστρεψε τώρα ο Γιάννης Σκόνδρας, διεκδικεί αμέσως θέση στην τετράδα της άμυνας. Άρα έχουμε τους εξής, από τα αριστερά προς τα δεξιά. Μαρτίνεθ, Αντέτζο, Τζανετόπουλος και Σκόνδρας αναμένεται να αποτελούν την «κυανόλευκη» άμυνα.

Στο κέντρο τώρα, ο Μπεχαράνο μπήκε αποστολή και αναμένεται να μπει και στη βασική ενδεκάδα. Ο παρτενέρ του, θα είναι ο μόνιμος πλέον Φάνης Τζανδάρης. Πιο μπροστά τους τώρα, σε ελεύθερο-δημιουργικό ρόλο, ο «βετεράνος» της Λαμίας Φρανζίσκο Μεδίνα Πίτι.

Περνάμε στα άκρα, όπου ο Ντέλετιτς δύσκολα βγαίνει πλέον από το δεξί άκρο της επίθεσης, ενώ από τα αριστερά φαβορί είναι ξανά ο Λάζαρ Ρόμανιτς. Βέβαια, υπάρχει και ένα υποθετικό σενάριο που θέλει τον Γκαζαριάν να ξεκινάει αριστερά… αλλά όπως είπαμε είναι υποθετικό.

Ολοκληρώνου με τον σέντερ φορ, όπου ο Τάσος Καραμάνος θα είναι αυτός που θα ηγηθεί της επίθεσης για ακόμη μία φορά.

Διαβάστε επίσης

Back to top button