Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Δυάδα σε Premier League και La Liga

Οι στοιχηματικές επιλογές του In2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Οι στοιχηματικές επιλογές του In2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Καλημέρα, και καλά κέρδη σε όλους!

Πέρασε το πρώτο Ευρωπαϊκό τριήμερο σε Champions League και Europa League με πολλές ανατροπές και εκπλήξεις. Ταμείο με 3 στα 3 για την στήλη #boNUs bets εχθές με το Over 1.5 Goal του Ολυμπιακού σε απόδοση (2.00), την ισοπαλία ανάμεσα σε Μπενφίκα και Άρσεναλ στο (3.60) και το Over 1.5 Goal της Ρέιντζερς σε απόδοση (1.85). Συνολικά η χθεσινή μέρα έκλεισε με 4/5 προβλέψεις!!!

Πάμε να ασχοληθούμε με λίγο πιο εύκολες “εξισώσεις” και αγώνες Ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων. Παρασκευή λοιπόν και επιστροφή σε γνωστά μονοπάτια αν και χωρίς πολλές επιλογές το σημερινό στοιχηματικό κουπόνι.

Στην Premier League υπάρχει το παιχνίδι στις 22:00 ανάμεσα σε Γούλβς και Λίντς στο “Μολίνο” με τις δυο ομάδες να τις χωρίζουν δυο βαθμοί στον βαθμολογικό πίνακα. Στην Ιταλία και την Serie A έχουμε δυο παιχνίδια απόψε. Στις 19:30 Φιορεντίνα-Σπέτσια και στις 21:45 Κάλιαρι-Τορίνο.

Παιχνίδι έχουμε και στην Ισπανία και την La Liga στις 22:00 Mπέτις-Χετάφε στο “Μπενίτο Βιγιαμαρίν” με τις δυο ομάδες να χρειάζονται την νίκη για διαφορετικούς λόγους. Η Μπέτις με νίκη μπαίνει σφήνα στην εξάδα, ενώ η Χετάφε θα απομακρυνθεί με 6 βαθμούς διαφορά απο την επικίνδυνη ζώνη.

Οσον αφορά τα προγνωστικά στοιχήματος στην Κύπρο σήμερα υπάρχουν δυο παιχνίδια. Στις 17:00 Νέα Σαλαμίνα-Καρμιώτισσα και στις 19:00 Oλυμπιακός Λευκωσίας-ΑΕΚ Λάρνακας.

Στην Γαλλία η Μπρέστ υποδέχεται την Λυών στις 22:00, ενώ στην Bundesliga η Βόλσφμπουργκ έχει την ευκαιρία με νίκη απέναντι στην Αρμίνα σήμερα στις 21:30 να πλησιάσει την 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Πάμε να περάσουμε και στις σημερινές επιλογές της στήλης. Με μία βασική δυάδα θα πάμε σήμερα με λίγο πιο χαμηλά τον πήχη απο ότι συνήθως αλλά με αυξημένο ρίσκο και υψηλές αποδόσεις στα #boNUs bets.

Στην βασική δυάδα θα ασχοληθούμε με τα παιχνίδια Γούλβς-Λίντς στην Premier League και το Mπέτις-Χετάφε στην La Liga. Ενώ στα #boNUs bets οι σημερινές επιλογές είναι απο την Serie Aτην Liga Nos στην Πορτογαλία και το Βέλγιο.

Διαβάστε εδώ τo πλήρες άρθρο και τις στοιχηματικές προτάσεις απο το in2sports.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button