ΑφιερώματαΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ο «πολυθεσίτης» Λεονάρντο Βιγιάλμπα!(pics+vids)

Τα δημοσιεύματα τον φέρνουν ένα βήμα πριν τον ΠΑΣ Λαμία... και το LamiaSports σας τον «σερβίρει στο πιάτο σας».

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Sport24.gr, ο ΠΑΣ Λαμία είναι έτοιμος να κάνει δικό του τον Αργεντινό 25χρονο εξτρέμ, Λεονάρντο Ενρίκε Βιγιάλμπα.

Πρόκεται για ποδοσφαιριστή ο οποίος έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στη χώρα μας, φορώντας τη φανέλα του Πανιωνίου, ενώ τα τελευταία χρόνια έπαιζε σε ομάδες της χώρας του.

Πλέον είναι ελεύθερος και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα είναι και ένα βήμα πριν φορέσει τα «κυανόλευκα».

Πάμε να δούμε όμως πιο αναλυτικά, περί τίνος πρόκειται:

Λεονάρντο Ενρίκε Βιγάλμπα

Ο Λεονάρντο Ενρίκε Βιγιάλμπα, έχει γεννηθεί στις 29 Νοεμβρίου του 1994 στο Μπουένο Άϊρες της Αργεντινής, είναι 25 ετών, έχει ύχος 1,72μ., είναι αριστεπόδαρος και αγωνίζεται σε πάνω από μία θέσεις!

Η βασική του θέση, είναι αυτή του αριστερού εξτρέμ, ενώ μπορεί να παίξει και στο κέντρο, αλλά και στα άκρα της δεξιάς πλευράς. Επίσης, έχει αγωνιστεί και ως δεύτερος φορ.

Η καριέρα του:

Το ποδόσφαιρο για τον Βιγιάλμπα ξεκίνησε στις ακαδημίες της Velez K20, ενώ κατάφερε να αγωνιστεί και σε 20 παιχνίδια της πρώτης ομάδας, έχοντας και 1 ασίστ.

Έπειτα και το 2015 έφυγε για πρώτη φορά από τη χώρα του και ήρθε στην Ελλάδα όπου και φόρεσε τη φανέλα του Πανιωνίου για έναν χρόνο ως δανεικός.

Με τη φανέλα του Πανιωνίου, αγωνίστηκε σε 26 παιχνίδια, έχοντας 2 γκολ και 2 ασίστ, αφήνοντας πολύ καλή εικόνα στις εμφανίσεις του αυτές!

Μετά τον δανεισμό του στους Νεοσμυρνιώτες, ήρθε η επιστροφή του στην Αργεντινή και ο δανεισμός του στην Douglas Haig.

Εκεί, αγωνίστηκε σε μόλις 5 αγώνες για να επιστρέψει στην Velez και να φύγει ελεύθερος για την Club Flandria. Στην CF έπαιξε σε 12 ματς, δεν κατάφερε να πετύχει ούτε κάποιο τέρμα, αλλά ούτε κάποια ασίστ και αποχώρησε για την CA Sarmiento.

Στην Sarmiento έκατσε έναν ολόκληρο χρόνο, έπαιξε σε 28 παιχνίδια, ενώ σημείωσε και 3 γκολ, τα περισσότερα που έχει πετύχει ποτέ σε μία χρονιά.

Μέχρι την 1 Ιανουαρίου αγωνιζόταν στην Central Cordoba, όπου τα 5 ματς που έπαιξε δεν του επέτρεψαν να συνεχίσει!

Τέλος, να σημειώσουμε πως ο Αργεντινός εξτρέμ, έχει καταφέρει να φορέσει σε 9 παιχνίδια τη φανέλα της Εθνικής Αργεντινής Κ17.

Δείτε τώρα μερικές από τις καλύτερες στιγμές του Βιγιάλμπα:

Διαβάστε επίσης

Back to top button