ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ένα «αχτύπητο δίδυμο» στο κέντρο του ΠΑΣ Λαμία!

Ο ΠΑΣ Λαμία έχει βρει εδώ και αρκετό καιρό ένα δίδυμο στο κέντρο που του έλειπε.

Ο ΠΑΣ Λαμία έχει βρει εδώ και αρκετό καιρό ένα δίδυμο στο κέντρο που του έλειπε.

Το πρώτο του διπλό πανηγύρισε χθες ο ΠΑΣ Λαμία, ο οποίος χάρη στο γκολ του Μπατσάνα Αραμπούλι «απέδρασε» με το 0-1 από την έδρα του Απόλλων Σμύρνης.

Εκτός του γκολ, το οποίο εννοείται έδωσε τη νίκη χθες, σημαντική ήταν και η δουλειά στο κέντρο που έκαναν οι παίκτες του Μιχάλη Γρηγορίου.

Σε έναν αγωνιστικό χώρο που μόνο ποδοσφαιρικό γήπεδο δεν θύμιζε, τα «λιοντάρι» του ΠΑΣ κατάφεραν να περιορίσουν τους αντιπάλους και να κάνουν το δικό τους παιχνίδι.

Μεγάλο ρόλο σε αυτό έπαιξαν ξανά τα δύο αμυντικά χαφ της Λαμίας. Ντάνι Μπεχαράνο και Φάνης Τζανδάρης έχουν «δέσει» και αποδίδουν εξαιρετικά στο κέντρο της «κυανόλευκης» ομάδας. Δύναμη, πάθος, φάουλ εκεί που χρειάζεται, κλεψίματα, επεμβάσεις αλλά και εύστοχες μεταβιβάσεις είναι μερικά από τα στοιχεία που βλέπουμε από τους δύο ποδοσφαιριστές που έχουν ταιριάξει απόλυτα.

Θυμίζουν έντονα το δίδυμο Μπλάζιτς-Δημούτσου και αυτό μόνο ευχάριστο μπορεί να είναι για τον ΠΑΣ. Στη συνάρτηση μπαίνει και ο Έλμαρ Μπιάρνασον, με τον Μιχάλη Γρηγορίου να «τρίβει» τα χέρια του.

Στο χθεσινό ματς λοιπόν οι δύο ποδοσφαιριστές είχαν τα εξής στατιστικά:

Ντάνι Μπεχαράνο: 7 εύστοχες μεταβιβάσεις, 1 κλέψιμο, 6 λάθη, 6 επεμβάσεις (τις περισσότερες από τη Λαμία μαζί με τον Αντέτζο) και 2 κερδισμένα φάουλ.

Φάνης Τζανδάρης: 1/1 εύστοχα γεμίσματα,7 εύστοχες πάσες (τις περισσότερες από τους «κυανόλευκους»), 3 λάθη, 3 κλεψίματα, 2 επεμβάσεις και 3 κερδισμένα φάουλ.

Διαβάστε επίσης

Back to top button