Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Αστέρας Τρίπολης μεταγραφές: Ανακοίνωσε το «μπαμ» με Βίκο

Ο Φέδε Βίκο έγινε και επίσημα παίκτης του Αστέρας Τρίπολης και ο Ισπανός μεσοεπιθετικός υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο Φέδε Βίκο έγινε και επίσημα παίκτης του Αστέρας Τρίπολης και ο Ισπανός μεσοεπιθετικός υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Επίσημη μορφή πήρε για τον Αστέρα Τρίπολης η «βόμβα» της απόκτησης του Φέδε Βίκο. Οπως σας είχαμε αποκαλύψει σχετικά ο Ισπανός μεσοεπιθετικός θα γίνονταν κάτοικος Αρκαδίας και σήμερα (1/9) ανακοινώθηκε από το club, αφού ήρθε στην Ελλάδα και διευθετήθηκαν οι τελευταίες σχετικές λεπτομέρειες.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Federico Vico Villegas.
Ο Fede Vico γεννήθηκε στις 4 Ιουλίου 1994 στην πόλη Córdoba της Ισπανίας, αγωνίζεται ως μέσος και υπέγραψε συμβόλαιο με τον ΑΣΤΕΡΑ έως το καλοκαίρι του 2025.
Έχει πολύ σημαντικές εμπειρίες από τα πρωταθλήματα Ισπανίας, με 58 μάλιστα συμμετοχές στην Primera Division, έχει αγωνιστεί στην πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος Βελγίου, αλλά και σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης.
Καλωσορίζουμε τον Fede Vico στην οικογένεια του ΑΣΤΕΡΑ και τού ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Ο Federico Vico Villegas έχει αγωνιστεί σε όλα τα κλιμάκια Εθνικών Ομάδων της Ισπανίας μετρώντας:
Ισπανία U17 (6-2)
Ισπανία U18 (2)
Ισπανία U19 (8)
Ισπανία U20 (6)

Córdoba (91-9)
Anderlecht
Oostende (10-1)
Albacete (13-1)
Lugo (59-4)
Granada (84-10)
Leganés (57-3)

Η ΔΗΛΩΣΗ

Eίμαι χαρούμενος για τη μεταγραφή μου στον Αστέρα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη, θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να την ανταποδώσω. Θέλω να βοηθήσω τον Αστέρα να πετύχει τους στόχους του. Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε. Γνωρίζω ότι έρχομαι σε μία ομάδα που έχει δυναμική και μεγάλες φιλοδοξίες. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο”.

Διαβάστε επίσης

Back to top button