Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Δυάδα στο 4.30 σε Ιταλία και Πορτογαλία

Οι στοιχηματικές επιλογές του In2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Οι στοιχηματικές επιλογές του In2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Καλημέρα, και καλά κέρδη σε όλους!

Ξεκινάει σήμερα ένα Σαββατοκύριακο με πολλά παιχνίδια στην Ευρώπη. Το Ευρωπαϊκό τριήμερο είχε αρκετές εκπλήξεις αλλά πλέον δεν αποτελεί…έκπληξη. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στις ομάδες που αγωνιστήκαν στα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα το περασμένο τριήμερο σε Champions League και Europa League.

Ξεκίνημα με Αγγλία και τα προγνωστικά στην Premier League με ένα πρόγραμμα αρκετά ενδιαφέρον. Νωρίς το μεσημέρι στο “St.Marys Stadium” στις 14:30 Σαουθάμπτον-Τσέλσι, με την προϊστορία μοιρασμένη τα τελευταία χρόνια ανάμεσα στις δυο ομάδες. Ενώ το δεύτερο σημαντικό παιχνίδι της ημέρας γίνεται το Merseyside derby στο “Anfield” στις 18:00 ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Έβερτον.

Στην Ελλάδα και την Super League το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής ανοίγει στο Περιστέρι στις 17:15 με το παιχνίδι του Ατρομήτου απέναντι στην ΑΕΛ. Το δεύτερο παιχνίδι του σημερινού προγράμματος γίνεται στις 19:30 στο ΟΑΚΑ ανάμεσα σε ΑΕΚ και Αστέρα Τρίπολης. Ενώ υπάρχουν και δυο παιχνίδια για την Super League 2, στις 14:30 Εργοτέλης-Παναχαϊκή και στις 14:45 Δόξα Δράμας- ΑΕ Καραϊσκάκης.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια απο τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης ξεχωρίζει το παιχνίδι για την Serie A ανάμεσα σε Λάτσιο και Σαμπντόρια στις 16:00 στο Μπέργκαμο. Στην Γαλλία στις 18:00 μια πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση ανάμεσα σε Ναντ και Μαρσέιγ με τις δυο ομάδες να προσπαθούν να ξεπεράσουν τα εσωτερικά τους προβλήματα και τις αλλαγές στην τεχνική τους ηγεσία.

Πάμε να δούμε και τις σημερινές μας επιλογές. Δυάδα και σήμερα για την στήλη μαζί και με τα καθιερωμένα πλέον #boNUs Bets. Στην βασική μας δυάδα θα ασχοληθούμε με το Σασουόλο-Μπολόνια στην Serie A και το Σπόρτινγκ-Πορτιμονένσε στην Πορτογαλία.

Ενώ οι σημερινές μας επιλογές στα #boNUs Bets είναι απο την Γαλλία, την Ισπανία και το Βέλγιο. 

Διαβάστε εδώ τo πλήρες άρθρο και τις στοιχηματικές προτάσεις απο το in2sports.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button