Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Εκτός έδρας δοκιμασία για την Παναχαϊκή / Κόντρα στον Καραϊσκάκη η Δόξα!

Δύο ματς, με τα οποία ανοίγει η αυλαία της 10ης αγωνιστικής περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Σαββάτου (20/2), για το πρωτάθλημα της Super League 2.

Με τις αναμετρήσεις Εργοτέλης – Παναχαϊκή (14:30 ΕΡΤ3) και Δόξα Δράμας – Καραϊσκάκης (14:45 ERT Sports) ανοίγει το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής της Super League 2.

Δύο ματς, με τα οποία ανοίγει η αυλαία της 10ης αγωνιστικής περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Σαββάτου (20/2), για το πρωτάθλημα της Super League 2.

Στις 14:30 στο Ηράκλειο ο Εργοτέλης υποδέχεται την Παναχαϊκή. Οι «κιτρινόμαυροι» του Γιάννη Ταουσιάνη οι οποίοι μετρούν 5 νίκες στα 6 τελευταία ματς θέλουν να πετύχουν την τρίτη τους νίκη φέτος στο Παγκρήτιο και παράλληλα να σκαρφαλώσουν έστω και προσωρινά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Μοναδικά αγωνιστικά προβλήματα για τον τεχνικό των Κρητικών αποτελούν οι τραυματίες Κουατένγκ και Ντουμάνης.

Από την πλευρά τους οι «κοκκινόμαυροι» του Νίκου Παπαδόπουλου, οι οποίοι βρίσκονται στην 4η θέση της βαθμολογίας στοχεύουν στην δεύτερη τους νίκη μακριά από την Πάτρα και παράλληλα να βάλουν τέλος στην αρνητική παράδοση που έχουν στο Ηράκλειο απέναντι στον Εργοτέλη. Εκτός πλάνων του Μακεδόνα προπονητή των Αχαιών για ακόμα ένα παιχνίδι έχουν τεθεί οι τραυματίες Κουσκουνάς και Σταμόπουλος.

Λίγο αργότερα και για την ακρίβεια στις 14:45 στην Δράμα η Δόξα αντιμετωπίζει τον Καραϊσκάκη. Το συγκρότημα του Θανάση Κολιτσιδάκη, το οποίο προέρχεται από την πρώτη του φετινή εντός έδρας νίκη απέναντι στον Ιωνικό στοχεύει στην δεύτερη σερί νίκη μέσα στο γήπεδο του. Εκτός πλάνων του τεχνικού των «μαυραετών» έχουν τεθεί για τον αγώνα με τους Ηπειρώτες, οι Μακντόναλτ, Μπολάκης, Παπαιωάννου, Μπελεβώνης και Θεοδοσιάδης.

Στον αντίποδα η ομάδα του Γιάννη Μάγγου, η οποία την περασμένη αγωνιστική κόντρα στα Τρίκαλα πέτυχε την πρώτη της νίκη για φέτος στο πρωτάθλημα, επιζητά ένα θετικό αποτέλεσμα, προκειμένου να ξεκολλήσει από τα χαμηλά κλιμάκια της βαθμολογίας.

Εκτός πλάνων του Θεσσαλού τεχνικού των «πρασίνων», για τον αγώνα απέναντι στους Δραμινούς έχουν τεθεί οι τραυματίες Δεινόπαπας, Τσούτσης, Μπεκατώρος, Παππάς, Γαλεάδης, Μαραθωνίτης, Γκρεγκόριο, Φαν Ίπερεν, Μπότσαρης και Καζέλης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Διαβάστε επίσης

Back to top button