Άλλα αθλήματαΒόλεϊ

Εκτός έδρας δοκιμασία για τον ΑΟΛ!

Ξεχωρίζει το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Άρη από την 8η αγωνιστική της VolleyLeague Γυναικών. Εκτός έδρας με τον ΑΟ Θήρας αγωνίζεται ο ΑΟ Λαμίας. Δείτε το πρόγραμμα.

Ξεχωρίζει το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Άρη από την 8η αγωνιστική της VolleyLeague Γυναικών. Εκτός έδρας με τον ΑΟ Θήρας αγωνίζεται ο ΑΟ Λαμίας. Δείτε το πρόγραμμα.

Το σπουδαίο ματς του Παναθηναϊκού με τον Άρη (17:00) κλέβει την παράσταση την 8η αγωνιστική της Volleyleague γυναικών.

Ο γηπεδούχος Παναθηναϊκός μετά τις ήττες από Άρη, ΑΟ Θήρας και Μαρκόπουλο στον πρώτο γύρο παλεύει για να καλύψει το χαμένο έδαφος. Η ομάδα του Απόστολου Οικονόμου είναι στην τέταρτη θέση του πρώτου ομίλου με 10 βαθμούς. Το τριφύλλι έχει ως στόχο μία θέση στην πρώτη τριάδα προκειμένου να παλέψει για τον τίτλο στη δεύτερη φάση.

Ο Άρης από την άλλη έχει κάνει μία εντυπωσιακή πορεία μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι στην κορυφή του πρώτου ομίλου με 14 βαθμούς έχοντας παιχνίδι περισσότερο από τον δεύτερο ΑΟ Θήρας που έχει 13 βαθμούς.

Στο ματς του πρώτου γύρου ο Άρης πήρε σπουδαία νίκη με 3-2 σετ ενώ ήταν πίσω στο σκορ με 2-0 με μεγάλη εμφάνιση της Μάρθας Ανθούλη. Το τριφύλλι θέλει «καθαρή» νίκη με 3-0 ή 3-1 σετ προκειμένου να αποκτήσει πλεονέκτημα σε τυχόν ισοβαθμία με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Αποστόλης Οικονόμου δήλωσε: «Το αυριανό ματς είναι ένας ακόμα τελικός για εμάς όπως και το προηγούμενο παιχνίδι με τις Αμαζόνες. Ο στόχος μας είναι σε πρώτη φάση να βρεθούμε στην πρώτη τριάδα του ομίλου για να πάρουμε την πρόκριση για την επόμενη φάση. Ο Άρης είναι μια δυνατή ομάδα ωστόσο και εμείς από την πλευρά μας αν θέλουμε να πετύχουμε τους στόχους μας πρέπει να κερδίζουμε δυνατές ομάδες όπως είναι ο αυριανός αντίπαλος, η Σαντορίνη και το Μαρκόπουλο. Το ματς θα κριθεί σε σέρβις, μπλοκ και άμυνα και οφείλουμε να έχουμε συγκέντρωση και αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι μας».

Ο προπονητής του Άρη Θανάσης Δράμπας τόνισε: «Παίζουμε έναν ακόμα σημαντικό αγώνα, κόντρα σε μια καλή ομάδα. Είναι η πρεμιέρα του δεύτερου γύρου και σίγουρα θέλουμε να ξεκινήσουμε με νίκη, που θα είναι πολύ ουσιαστική για την συνέχεια του πρωταθλήματος».

Στις άλλες δύο αναμετρήσεις του Α’ ομίλου, το Μαρκόπουλο θα υποδεχθεί τον Ηλυσιακό που την προηγούμενη εβδομάδα έχασε με τραυματισμό την Βασιλική Χατζηκωνσταντά, ενώ ο Α.Ο. Θήρας θα φιλοξενήσει στη Σαντορίνη τον Α.Ο. Λαμίας 2013.

Στον Β’ όμιλο, ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενήσει τον Πορφύρα με στόχο μία ακόμη νίκη. Η ομάδα του Βασίλη Πανδή δεν θα έχει στη διάθεσή της την Αναστασία Ποντικάκη, η οποία υπέστη διάστρεμμα στο παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής απέναντι στον Ολυμπιακό.

Τέλος, η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει στο κλειστό σχολικό της Νέας Φιλαδέλφειας τον Αίαντα Ευόσμου. Το ματς του Ολυμπιακού με τη Θέτιδα αναβλήθηκε μετά από κοινό αίτημα των δύο ομάδων λόγω της «έκρηξης» κρουσμάτων στην ανδρική ομάδα βόλεί των «ερυθρολεύκων».

Το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής
Α’ όμιλος

Κλειστό Αγίου Θωμά Μαρούσι, 17.00: Παναθηναϊκός Α.Ο. – Α.Σ. Άρης
Διαιτητές: Κυριοπούλου, Μαριδάκης, Παρατηρητής: Γεωργουλέας, Επόπτες: Τσίτσικας Ν., Σπίγγου, Γραμματεία: Πεσίνογλου.

Κλειστό Μαρκόπουλου, 18.00: Α.Ο. Μαρκοπούλου Revoil – Ηλυσιακός Α.Ο.
Διαιτητές: Μιχαήλογλου, Γεωργάκη, Παρατηρητής: Πέρρος, Επόπτες: Βαρατάσης, Ρηγόπουλος, Γραμματεία: Χίλιου.

Κλειστό Σαντορίνης, 19.00: Α.Ο. Θήρας – Α.Ο. Λαμίας 2013
Διαιτητές: Οικονόμου Β., Οικονομοπούλου, Παρατηρητής: Τσιμπινός, Επόπτες: Δρόσος, Σαμοθράκης, Γραμματεία: Γεωργοπούλου.

Ρεπό ο Α.Ο.Ν. Αμαζόνες.

Β’ όμιλος

Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2021

Ε.Α.Κ. Μίκρας 18.00: Π.Α.Ο.Κ. – Α.Ο.Φ. Πορφύρας
Διαιτητές: Παπαδόπουλος Αρ., Μούζουλας, Παρατηρητής: Καραμπαλάσης, Επότπες: Κοτσικάρη, Φλώρου, Γραμματεία: Σιδηρά.

Σχ. Νέας Φιλαδέλφειας, 18.45: Α.Ε.Κ. – Α.Π.Σ. Αίας
Διαιτητές: Νικάκης, Οικονόμου Μ., Παρατηρητής: Ανδρονικίδης, Επόπτες: Σταυράτη, Καλούδας, Γραμματεία: Καστάνη.

Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. – Α.Σ.Π. Θέτις (Αναβολή)

Οι βαθμολογίες

Α’ όμιλος

1. Άρης (17-8) 14
2. ΑΟ Θήρας (15-5) 13
3. Μαρκόπουλο (14-11) 11
4. Παναθηναϊκός  (13-10) 10
5. Αμαζόνες  (12-13) 9
6. Ηλυσιακός  (5-13) 3
7. Λαμία  (2-18) 0

* ΑΟ Θήρας και Ηλυσιακός έχουν ματς λιγότερο

Β΄όμιλος

1. Ολυμπιακός (18-4) 16
2. ΠΑΟΚ (17-3) 16
3. Θέτις (12-12) 9
4. ΑΕΚ (10-9) 9
5. Πορφύρας (6-13) 4
6. Πανναξιακός (9-11) 0
7. Αίας (1-15) 0

* Ο Πανναξιακός έχει 3 μηδενισμούς και -9 βαθμούς

Διαβάστε επίσης

Back to top button