ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Θα βρει «γνωστούς» στην Ινδία ο Πίτι!

Εδώ και λίγα λεπτά, ο Φρανζίσκο Μεδίνα Λούνα «Πίτι» δεν ανήκει στο δυναμικό του ΠΑΣ Λαμία, μιας και υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα Jamshedpur FC, της Ινδίας.

Ο Ισπανός βετεράνος ποδοσφαιριστής, τίμησε για 37 παιχνίδια τη φανέλα του ΠΑΣ Λαμία, έδωσε και την ψηχή του για τον σύλλογο αυτό και πλέον είπε το οριστικό «αντίο» για να αγωνιστεί στην Ινδία.

Από τη μία SuperLeague… στην άλλη!

Ο Πίτι λοιπόν, από σήμερα θα φορά τη φανέλα της Jamshedpur FC, η οποία αγωνίζεται εδώ και 2 χρόνια, μιας και μόλις το 2017 ιδρύθηκε η ομάδα αυτή, στην ινδική SuperLeague.

Μπορεί να ακούγεται παράξενο σε κάποιους, που φεύγει και πηγαίνει τόσο μακριά για να παίξει ποδόσφαιρο αλλά για αυτούς που γνωρίζουν η Ινδία έχει προσελκύσει τα τελευταία χρόνια αρκετούς αναγνωρίσιμους ποδοσφαιριστές.

Μάλιστα, ο 39χρονος πρώην μεσοεπιθετικός της Λαμίας, δεν θα είναι ο πρώτος μή Ινδός της ομάδας, μιας και εκεί θα βρει δύο ακόμη Ισπανούς αλλά και έναν Πορτογάλο προπονητή.

Το περίεργο της όλης υπόθεσης είναι πως εκτός από συμπατριώτες του είναι και γνωστοί στο ελληνικό κοινό.

Ο λόγος για τον πρώην μεσοεπιθετικό της Ξάνθης, Κάρλος Κάλβο και τον πρώην προπονητή του Παναθηναϊκού, Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Ο Κάρλος Κάλβο Σομπράντο, αγωνίζεται στην Jamshedpur FC από το 2018, έχοντας 15 παιχνίδια και 4 γκολ, ενώ ο Φερέιρα ανέλαβε πρόσφατα τα καθήκοντά του. Ο πρώτος αγωνίστηκε στην ελληνική SuperLeague τις σεζόν 2013-2015 έχοντας 29 συμμετοχές και 4, ενώ ο Πορτογάλος 73χρονος κόουτς πέρασε από τη χώρα μας τις σεζόν 2010-2012.

Τέλος, να πούμε πως αρχηγός της ομάδας από την Ινδία είναι ο επίσης Ισπανός, Χοσέ Λουίς Αρόγιο Εσπινόζα ή όπως είναι γνωστός Τίρι, ενώ στο ρόστερ βρίσκονται και ο Βραζιλιάνος Έμερσον Γκόμεζ ντε Μόουρα, αλλά και ο Ισπανός Σέρχιο Σιντόντσα Φερνάντεζ

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button