ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Σνάουτσνερ: «Άλλο παιχνίδι αύριο σε σχέση με το Κύπελλο / Έχει κάνει αλλαγές η Λαμία!»

Για την μέχρι τώρα εικόνα του ΠΑΟΚ αλλά και για τον αυριανό αγώνα με τον ΠΑΣ Λαμία, μίλησε ο βοηθός του Πάμπλο Γκαρσία, Μίροσλαβ Σνάουτσνερ.

Για την μέχρι τώρα εικόνα του ΠΑΟΚ αλλά και για τον αυριανό αγώνα με τον ΠΑΣ Λαμία, μίλησε ο βοηθός του Πάμπλο Γκαρσία, Μίροσλαβ Σνάουτσνερ.

Αρκετές και σημαντικές απουσίες στην αμυντική γραμμή του ΠΑΟΚ καλείται να διαχειριστεί ο Πάμπλο Γκαρσία, με τον άμεσο βοηθό του, Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, να τονίζει πως δεν θα επηρεάσουν το αγωνιστικό πλάνο.

Για την πρώτη εβδομάδα που δεν υπήρχαν διπλές αγωνιστικές υποχρεώσεις μίλησε ο βοηθός προπονητή του ΠΑΟΚ, Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, με τον Πολωνό τεχνικό να αναφέρεται επίσης στις απουσίες που έχει η ομάδα του στο αυριανό παιχνίδι με τη Λαμία, αλλά και τα θετικά κομμάτια που κρατάνε από το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

Για το τι κρατάει από το παιχνίδι με τον ΠΑΣ: «Ήμασταν πάρα πολύ οργανωμένοι. Δούλεψαν όλοι οι παίκτες πολύ σκληρά. Το πιο σημαντικό είναι πως δεν δεχτήκαμε φάση και γκολ από τον ΠΑΣ. Παίξαμε κλειστά, παλέψαμε και έτσι θέλουμε να βλέπουμε την ομάδα στην αμυντική της λειτουργία. Στο επιθετικό κομμάτι είμαστε καλά, έχουμε πολύ ποιότητα. Αυτό που θέλουμε να βλέπουμε ήταν…».

Για την πρώτη εβδομάδα μέσα στο 2021 χωρίς διπλή αγωνιστική υποχρέωση: «Πήραμε μια μικρή ανάσα σαν ομάδα, σαν παίκτες. Δουλέψαμε αρκετά σε πολλά κομμάτια και αμυντικά και επιθετικά. Το πιο σημαντικό είναι αυτό πως ξεκουραστήκαμε».

Για τις απουσίες στην άμυνα: «Δεν αλλάζει το πλάνο μας. Έχουμε τρεις απουσίες στην αμυντική γραμμή σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι. Έχουμε πολλούς παίκτες. Δεν έχουμε άλλα προβλήματα, αλλά θέλει μεγάλη προσοχή».

Για το πόσο διαφορετικό παιχνίδι περιμένει με τη Λαμία: «Θα είναι διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με αυτό του κυπέλλου. Η Λαμία έκανε αλλαγές και εμείς όμως, αύριο είναι πρωτάθλημα, άλλο παιχνίδι θέλουμε να κερδίσουμε…».

Για το αν παίξει βασικός ο Μπάμπα: «Δεν ξέρουμε ακόμα 100%, είναι και ο Περέιρα, έχουμε δύο λύσεις και θα ξέρουμε μετά την προπόνηση ποιος θα παίξει».

Διαβάστε επίσης

Back to top button