Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Δεν μπορεί να συνέλθει η Νάπολι!

Ήττα και μάλιστα «βαριά» για τη Νάπολι του Τζενάρο Γκατούζο.

Ήττα και μάλιστα «βαριά» για τη Νάπολι του Τζενάρο Γκατούζο.

Σε ένα ματς που το ημίχρονο ήταν 0-0, η Αταλάντα νίκησε 4-2 την Νάπολι και επέστρεψε στη μάχη της 4άδας λίγο πριν παίξει με την Ρεάλ.

Η ομάδα του Τζανπιέρο Γκασπερίνι επικράτησε, όπως ήταν το αναμενόμενο, εκείνης του Τζενάρο Γκατούζο, των πάρα πολλών απουσιών, και έπιασε Ρόμα και Λάτσιο στους 43 βάζοντας φωτιά στη μάχη για την έξοδο στο Champions League. Στο -3 από το group των τριών ομάδων η Νάπολι, που έχει ένα ματς λιγότερο.

Στο 52’ άνοιξε το σκορ ο Ζαπάτα με κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Μουριέλ, όμως 6 λεπτά αργότερα με τρομερό βολέ, έπειτα από μπαλιά του Πολιτάνο, ο Ζιελίνσκι ισοφάρισε για τους Partenopei. Ούτε το 1-1 πάντως έμεινε για πολύ καθώς στο 64’ ο Ζαπάτα έφυγε από δεξιά και έδωσε σε κενό τέρμα στον Γκόσενς, ενώ στο 71’ ο Μουριέλ με τρομερό τελείωμα με το αριστερό στο παραθυράκι ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1. Η Νάπολι μείωσε στο 75’ με αυτογκόλ του Μαέλε, όμως τη διαφορά των δύο τερμάτων και το τελικό 4-2 για την Αταλάντα σφράγισε ο Αργεντινός σέντερ-μπακ, Κριστιάν Ρομέρο.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button