Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Δοκίμασε Καραγιάννη ως σέντερ μπακ ο Μπόλονι!

Τον 20χρονο στόπερ έβαλε με τους βασικούς ο Μπόλονι στην τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού πριν το ματς στο Αγρίνιο και έδειξε ότι σκέφτεται να τον ξεκινήσει δίπλα στο Βέλεθ. Τι δοκίμασε στο Κορωπί ο Ρουμάνος.

Τον 20χρονο στόπερ έβαλε με τους βασικούς ο Μπόλονι στην τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού πριν το ματς στο Αγρίνιο και έδειξε ότι σκέφτεται να τον ξεκινήσει δίπλα στο Βέλεθ. Τι δοκίμασε στο Κορωπί ο Ρουμάνος.

Εκ των πραγμάτων αναγκασμένος να πάρει ρίσκα ή να προβεί σε αλχημείες σε άμυνα και μεσαία γραμμή είναι ο Λάζλο Μπόλονι ενόψει του ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο τη Δευτέρα (7:30 μ.μ.), με δεδομένα τα προβλήματα τραυματισμών στα μετόπισθεν (Σένκεφελντ, Πούγγουρας) και τη μεσαία γραμμή της ομάδας (Κουρμπέλης, Σανκαρέ), αλλά και την απουσία του τιμωρημένου Αλεξανδρόπουλου.

Ο Ρουμάνος προπονητής έδειξε στην προπόνηση της Κυριακής στο Κορωπί ότι σκέφτεται να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα της ομάδας το 20χρονο στόπερ Δημήτρη Καραγιάννη (έχει αγωνιστεί επί Μπόλονι ως αλλαγή για δεκατρία λεπρά στο ματς με τον Απόλλωνα στο ΟΑΚΑ), καθώς τον δοκίμασε με τους βασικούς στο πλευρό του Φραν Βέλεθ. Γεγονός που καταδεικνύει ότι αποτελεί το πιθανότερο σενάριο για τα πράσινα μετόπισθεν ενόψει του αυριανού ματς.

Το σενάριο που συγκεντρώνει σαφώς λιγότερες πιθανότητες αλλά δεν θα πρέπει να θεωρείται απίθανο, είναι ο Νιάς να τοποθετηθεί στο πλευρό του Βέλεθ στην καρδιά των μετόπισθεν. Σε αυτήν την περίπτωση οι αλχημείες του Μπόλονι θα αφορούν στον άξονα της μεσαίας γραμμής.

Με τον τραυματία Κουρμπέλη στα πιτς εδώ και καιρό, αλλά και τον Σανκαρέ να βρίσκεται σε φάση αποθεραπείας, απομένουν μόνο οι Μαουρίσιο, Βιγιαφάνιες, η λύση ανάγκης του Χατζηθεοδωρίδη, ο παροπλισμένος Αγιούμπ και οι νεαροί Αθανασακόπουλος και Σερπέζης για την τριπλέτα στο νευραλγικό χώρο του κέντρου.

Οσον αφορά τις υπόλοιπες θέσεις, κάτω από τα δοκάρια προβλέπεται να επιστρέψει ο Σωκράτης Διούδης, ο Μολό στο δεξί άκρο της άμυνας και ο Χουάνκαρ στον αντίστοιχο ρόλο από αριστερά, ενώ στην γραμμή κρούσης της ομάδας η τριπλέτα αναμένεται να αποτελείται από τους Ενγκμπακοτό, Ιωαννίδη και Καμπετσή, όπως έδειξε ο Μπόλονι στη δοκιμή που έκανε την Κυριακή στο Κορωπί.

πηγή: SDNΑ

Διαβάστε επίσης

Back to top button