Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Με δύο καλοπληρωμένες ισοπαλίες σε Ιταλία και Γαλλία

Οι στοιχηματικές επιλογές του In2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Οι στοιχηματικές επιλογές του In2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Καλημέρα, και καλά κέρδη σε όλους!

Συνέχεια σήμερα στην τελευταία μέρα της εβδομάδας μετά απο ένα περίεργο στοιχηματικό Σάββατο. Πολλά παιχνίδια σήμερα και αρκετά ντέρμπι περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ξεκίνημα με την Ελλάδα και τα σημερινά παιχνίδια που περιλαμβάνει η 23η αγωνιστική της Super League. Στις 15:00 στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Λαμία, ενώ την ίδια ώρα στον Βόλο ο ΝΠΣ Βόλος παίζει με τον Απόλλων Σμύρνης. Στις 17:15 o ΠΑΣ αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ ενώ στις 19:30 στο “Γ.Καραϊσκάκης” το μεγάλο παιχνίδι της 23ης αγωνιστικής ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Άρη.

Στην Γαλλία φούλ αγωνιστική δράση σήμερα με παιχνίδια απο τις 14:00 μέχρι τις 22:00 και την κορυφαία αναμέτρηση της αγωνιστικής στο Παρίσι ανάμεσα στην Παρί Σεν Ζερμέν και την Μονακό. Ενώ στα προγνωστικά στοιχήματος στην Premier League σήμερα έχουμε τέσσερα παιχνίδια με πιο σημαντικό το παιχνίδι του Λονδίνου στις 18:30 ανάμεσα σε Άρσεναλ και Μαντσεστερ Σίτι.

Στην Serie A το ντέρμπι στο Μιλάνο ανάμεσα σε Μίλαν και Ίντερ στις 16:00 στο “San Siro” και στις 19:00 στο Μπέργκαμο Αταλάντα-Νάπολι με τους Ναπολιτάνους να ψάχνουν την ρεβάνς για τον αποκλεισμό τους απο την Αταλάντα στο Coppa Italia αλλά και πάλι θα παραταχθούν με πολλές απουσίες.

Πάμε να δούμε τα πέντε παιχνίδια που επιλέξαμε να ασχοληθούμε σήμερα. Στην βασική δυάδα δεν μπορούμε να μην ασχοληθούμε με το μεγαλύτερο παιχνίδι της ημέρας στις 16:00 το Μίλαν-Ίντερ αλλά και το Λοριάν-Λίλ επίσης στις 16:00 στην Ligue 1.

Στα # boNUS Bets τρεις επιλογές και σήμερα απο την Super League, την Pro League στο Βέλγιο και την Ligue 1.

Διαβάστε εδώ τo πλήρες άρθρο και τις στοιχηματικές προτάσεις απο το in2sports.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button