Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ξέσπασμα Μκρτσιάν για Γ’ Εθνική – «Δεν έχουν θέση στο ποδόσφαιρο…»

“Όσοι δεν θέλουν να επιστρέψουν σε προπονήσεις και αγώνες δεν έχουν θέση στο ποδόσφαιρο” δήλωσε ο ποδοσφαιριστής της Κηφισιάς…

“Όσοι δεν θέλουν να επιστρέψουν σε προπονήσεις και αγώνες δεν έχουν θέση στο ποδόσφαιρο” δήλωσε ο ποδοσφαιριστής της Κηφισιάς…

Σε ένα μικρό ξέσπασμα προχώρησε ο ποδοσφαιριστής της Κηφισιάς, Ανδρέας Μκρτσιάν αντιδρώντας προς όσους δυσανασχέτησαν με την απόφαση να επιστρέψουν στις προπονήσεις οι ομάδες της Γ’ Εθνικής αλλά και στους αγώνες η Football League.

Ενώ παράλληλα πήρε θέση και για τα νέα σενάρια αναδιάρθρωσης αναφέροντας χαρακτηριστικά “Όσοι θέλουν να κάθονται και να ανεβαίνουν κατηγορίες ή να μένουν κατηγορία από τον καναπέ τους δεν έχουν καμία θέση στον αθλητισμό”.

Αναλυτικά στο ποστ του στο facebook που δέχτηκε αρκετά συγχαρητήρια για την τοποθέτηση του, ο Ανδρέας Μκρτσιάν έγραψε:

“Όποιος ποδοσφαιριστης, προπονητής ή διοικητικός παράγοντας μετά από τόσο καιρό δεν θέλει να ξεκινήσουν οι προπονήσεις και οι αγώνες δεν έχει θέση στο ποδόσφαιρο! Όσοι θέλουν να κάθονται και να ανεβαίνουν κατηγορίες ή να μένουν κατηγορία από τον καναπέ τους δεν έχουν καμία θέση στον αθλητισμό γενικότερα!! Δεν ξέρω αν θα κερδίσω ή αν θα χάσω αλλά εγώ για το παιχνίδι και την “μάχη” θα είμαι ΕΚΕΙ.. Εσείς;”

Πηγή: sportsaddict

Διαβάστε επίσης

Back to top button