ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Η επιστροφή του Κατσίκα στη βασική ενδεκάδα

Μετά από αρκετό καιρό, ο νεαρός Παναγιώτης Κατσίκας πήρε θέση κάτω από τα δοκάρια του ΠΑΣ Λαμία.

Μετά από αρκετό καιρό, ο νεαρός Παναγιώτης Κατσίκας πήρε θέση κάτω από τα δοκάρια του ΠΑΣ Λαμία.

Την 4η του συμμετοχή στο πρωτάθλημα της SuperLeague 1 και 6η συνολικά με τη φανέλα του ΠΑΣ Λαμία, πραγματοποίησε χθες ο Παναγιώτης Κατσίκας.

Ο νεαρός τερματοφύλακας, στον αγώνα Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ και στην ήττα με 5-2 ήταν στο πάγκο, ενώ στο χθεσινό ματς έκανε την πρώτη του εμφάνιση για φέτος.

Σε μία ομάδα όπου παραδοσιακά στην πρώτη κατηγορία διαθέτει εξαιρετικούς τερματοφύλακες, για έναν νεαρό γκολκίπερ είναι αρκετά δύσκολο να βρει χρόνο συμμετοχής. Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με τον Κατσίκα, ο οποίος έχει την ατυχία να βρίσκεται ανάμεσα σε δύο πολύ καλούς τερματοφύλακες και φέτος και δύσκολα μπορεί να βρει αρκετό χρόνο συμμετοχής.

 

Από την πρώτη εμφάνιση… μέχρι σήμερα!

Ήταν 1 Ιανουαρίου του 2019, όταν ο ΠΑΣ Λαμία αντιμετώπιζε τον Παναθηναϊκό στο θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος. Βασικός τερματοφύλακας σε εκείνη την αναμέτρηση για τη Λαμία ήταν ο Γιώργος Μπαντής. Στο 60΄ο Μπαντής τραυματίζεται και στη θέση του μπαίνει ο Παναγιώτης Κατσίκας. Ήταν η πρώτη του συμμετοχή με τη φανέλα της Λαμίας και πραγματικά έδειξε πως μπορεί να σταθεί στο επίπεδο αυτό, έχοντας ως εφόδιο το ταλέντο του αλλά και τη δουλειά που κάνει στις προπονήσεις.

Η συνέχεια δυστυχώς δεν ήταν η αναμενόμενη. Η συμμετοχή του στον πολύ δύσκολο αγώνα με την ΑΕΚ, εντός έδρας στον επαναληπτικό του Κυπέλλου, όπου ο ΠΑΣ ηττήθηκε με 0-4 σκορ, δεν τον βοήθησε και εννοείται πως δεν ευθύνεται ο ποδοσφαιριστής για αυτό.

Το 2019, θα μετρούσε μία ακόμη εμφάνιση και μάλιστα συνδυάστηκε με διπλό και χωρίς να δεχθεί γκολ. Ήταν το 0-3 της Λαμίας επί του Απόλλωνα, όπου ο Κατσίκας κάθισε κάτω από τα δοκάρια κρατώντας το μηδέν για την ομάδα του.

Πριν φτάσουμε στη χθεσινή επανεμφάνισή του, ο Αθηναίος τερματοφύλακας, φόρεσε τα γάντια του σε άλλα δύο παιχνίδια, αμφότερα εκτός έδρας.

Το πρώτο ήταν το 3-0 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, στις 20 Οκτωβρίου του 2019, ενώ βασικός αγωνίστηκε και στο ντεμπούτο του Άκη Μάντζιου στον πάγκο του ΠΑΣ Λαμία, στο εκτός έδρας ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

Από εκείνο το παιχνίδι στην Τρίπολη είχε να αγωνιστεί ο νεαρός ποδοσφαιριστής, ο οποίος επέστρεψε χθες στη βασική ενδεκάδα και ελπίζουμε να του δοθούν κι΄άλλες ευκαιρίες για να αποδείξει ότι αξίζει να παίζει στην SuperLeague 1 και στον ΠΑΣ Λαμία.

Διαβάστε επίσης

Back to top button