Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Μεγαλύτερο το κίνητρο της Μπράιτον

Ακόμα μια σπουδαία εβδομάδα, ποδοσφαιρικά μιλώντας πάντα, ξεκινάει σήμερα, καθώς έχουμε τα υπόλοιπα ματς από τη φάση των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ αύριο, ενώ ακολουθούν οι επαναληπτικοί του Γιουρόπα.

Μάθε τα πάντα για το καζίνο

Ακόμα μια σπουδαία εβδομάδα, ποδοσφαιρικά μιλώντας πάντα, ξεκινάει σήμερα, καθώς έχουμε τα υπόλοιπα ματς από τη φάση των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ αύριο, ενώ ακολουθούν οι επαναληπτικοί του Γιουρόπα. Πριν από αυτά όμως, σήμερα παίζουν αρκετά ματς από τα πρωταθλήματα για να κλείσουν οι αγωνιστικές του Σαββατοκύριακου.

Στο πιο αμφίρροπο, ίσως, από τις κορυφαίες Λίγκες, η Μπράιτον φιλοξενεί στον Αγγλικό νότο την Κρίσταλ Πάλας, με στόχο να κάνει ακόμα ένα βήμα προς την σωτηρία της. Να τονίσουμε πως πρόκειται για ένα ματς με αντιπαλότητα μεταξύ των δυο, που ξεκίνησε από τα μέσα της δεκαετίας του 1970.

Μπράιτον: Μπορεί τις τελευταίες τρεις αγωνιστικές η Μπράιτον επιθετικά να έχει «σιγήσει», όπως παραμένει μια ομάδα με πολλές αρετές στο παιχνίδι της, σκληρή και δυνατή όταν πρέπει. Οι «γλάροι» πολλές φορές παίζουν με σκοπιμότητα στο παιχνίδι τους, όμως παράλληλα όταν χρειάζονται να βγουν μπροστά είναι το ίδιο δυνατοί. Με την Πάλας το ματς δε θα είναι καθόλου εύκολο, όμως με βάση τη λογική της αναγκαιότητας της νίκης, θα πιέσουν από το ξεκίνημα και θα ψάξουν ένα γκολ που θα τους δώσει αυτοπεποίθηση. Ο Γκρέιαμ Πότερ δεν έχει έξτρα απουσίες σε σχέση με το ματς κόντρα στην Άστον Βίλα.

Κρ. Πάλας: Οι απουσίες πάντα παίζουν το δικό τους ρόλο σε μια ομάδα, πολλές φορές καταστρέφοντας τη συνοχή μιας βασικής εντεκάδας και των πλάνων ενός προπονητή. Η Πάλας «πονάει» στο κομμάτι αυτό εδώ και 2 εβδομάδες, όντας αναγκασμένη να παίζει χωρίς βασικά της «γρανάζια» στα ματς, οπότε και οι λογικές ήττες από Λιντς και Μπέρνλι. Έτσι, πάει στο Μπράιτον εκ νέου χωρίς παίκτες όπως Ζαχά, Μακάρθουρ, Τόμκινς, Σλουπ, Φέργκιουσον και Γουίκαμ, με τον Χόντσον να ελπίζει πως δε θα υπάρξει άλλη απώλεια τουλάχιστον πριν τη σέντρα. Οι φιλοξενούμενοι, πάντως, είναι στο +7 από τη ζώνη του υποβιβασμού, οπότε υπάρχει μια σχετική ηρεμία.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Με τη μάχη της παραμονής ολοένα να «φουντώνει», η Μπράιτον που παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο το τελευταίο διάστημα, έχει την ευκαιρία να πάρει ένα πολύ κρίσιμο τρίποντο απέναντι στη «λειψή» Πάλας και έχει τους τρόπους να το καταφέρει. Στο 1.75 ο άσος από τον Stoiximan.

Καθημερινά δωρεάν picks και στατιστικά για το στοίχημα στο Betpicks.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button