Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Η προαναγγελία της SuperLeague για ΔΑΚ Λαμίας!

Δείτε τι αναφέρει στην προαναγγελία της για τον αγώνα του ΠΑΣ Λαμία με τον Αστέρα Τρίπολης η Superleague.

Η αλλαγή προπονητή στη Λαμία έφερε και αποτελέσματα.

Ο Μάκης Χάβος έχασε το πρώτο του παιχνίδι στο Περιστέρα, αλλά από εκεί και πέρα η ομάδα του είναι έξι παιχνίδια αήττητη, με δύο νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Και αν δεν χάσει και τώρα,  θα ισοφαρίσει το καλύτερο ρεκόρ της χωρίς ήττα.

Η Λαμία βρέθηκε τέσσερις φορές πίσω στο σκορ σε τρία παιχνίδια, με Παναιτωλικό, Λαμία και Λάρισα, ισοφάρισε ισάριθμες και στη Λάρισα νίκησε. Με τον Λεβαδειακό ισοφαρίστηκε σε 2-2 από 2-0, και πάλι νίκησε. Στοιχεία που δείχνουν χαρακτήρα και δυναμική. Στην έδρα της έχει μόνο μια ήττα στα επτά τελευταία, αυτό το 3-0 από τον Άρη στην πρεμιέρα.

Τώρα υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης, έχοντας διπλάσιους βαθμούς από αυτόν και φυσικά καλύτερη ψυχολογία. Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη αναζητά το σημείο ανάκαμψης. Δεν το βρήκε όταν τέλος Σεπτέμβρη νίκησε δύο φορές τον Απόλλωνα. ούτε τέλος Οκτώβρη με την ισοπαλία στο Αγρίνιο και τη νίκη στα Τρίκαλα.

Ο Αστέρας έχει κάνει το χειρότερο ξεκίνημά του στο πρωτάθλημα Super League Σουρωτή. Με πέντε βαθμούς και 14ος ήδη νιώθει άβολα.

Η ιστορία των δύο ομάδων περιορίζεται στα δύο περσινά παιχνίδια της Super League Σουρωτή. Στις 9 Σεπτεμβρίου 2017 Αστέρας Τρίπολης – Λαμία 1-3 (Πασαλίδης – Όμο, Πίτι, Βάντερσον) ήτα η πρώτη νίκη της Λαμίας στην ιστορία της στην Super League Σουρωτή.

Και στις 21 Ιανουαρίου 2018, Λαμία – Αστέρας Τρίπολης 1-0 (Καραγιάννης). Για πρώτη φορά η Λαμία έκανε το δύο στα δύο στη μεγάλη κατηγορία με ένα αντίπαλο.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button