FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Μία εστία, δύο τερματοφύλακες και οι βαθμοί «χρυσάφι»!(pic)

Δείτε τι ανέβασε ο πρώην τερματοφύλακας του ΠΑΣ Λαμία, Λουίτζι Τσενάμο, αμέσως μετά τον αγώνα με τον Ατρόμητο σχολιάζοντας τη φάση με την επέμβαση του Νίκου Μελίσσα.

Ο Νίκος Μελίσσας στο 95΄της αναμέτρησης ΠΑΣ Λαμία – Ατρόμητος, πέφτει στην αριστερή του γωνία και με μία εκπληκτική επέμβαση έσωσε την ομάδα του κρατώντας το 2-1 υπέρ της.

Κάτι ανάλογο είχε συμβεί και το 2016-2017 αλλά και πέρυσι το 2017-2018 με διαφορετικούς αντιπάλους, διαφορετικούς τερματοφύλακες αλλά ΠΑΝΤΑ την ίδια εστία…

Την διαπίστωση την έκανε ο πρώην τερματοφύλακας του ΠΑΣ και νυν προπονητής τερματοφυλάκων του Παναιτωλικού, Λουίτζι Τσενάμο μέσω ανάρτησής του στο facebook.

Διαβάστε τι αναφέρει:

Αυτό που συμβαινει στο γήπεδο της Λαμίας,στην συγκεκριμένη εστία,στις καθυστερήσεις, είναι εκπληκτικό! Πρέπει να έχει δώσει στους γηπεδουχους αναλογικά τις μεγαλύτερες συγκινήσεις και βαθμούς-χρυσάφι σε σχέση με άλλα γηπεδα- ομάδες, ever!
Και εξηγούμαι:

Κοιτάξτε τι έχει συμβεί στις 3 τελευταίες σεζόν..

2016-2017
Λαμια – Άρης 1-0

Στο 90+6, αποκρούω πέναλτι, με το σκορ στο 1-0, και παίρνουμε πλέον κεφάλι έναντι του αντιπάλου, στην υπόθεση ανόδου στην superleague!

2017-2018
Λαμία – Παναιτωλικός 2-2

Στο 90+6 , στο τελευταίο μου παιχνίδι ως ποδοσφαιριστής, ισοφαρίζόμαστε από τους γηπεδούχους,και το άνετο 0-2 του πρώτου ημιχρόνου, γίνεται 2-2,χαρίζοντας έναν υπερπολύτιμο βαθμό που θα τους έδινε ελπίδα στην μάχη της παραμονής, την οποία εντέλει κέρδισαν!

2018-2019 
Λαμια – Ατρόμητος 2-1

Στο 90+5, ο τερματοφύλακας της Λαμίας κάνει μια καθοριστική επέμβαση,σε ένα σουτ που άλλαξε τροχιά, αλλοιώνοντας όσο χρειάζονταν την πορεία της,δίνοντας 3 βαθμούς που την βάζουν για τα καλά στο κόλπο της παραμονής της κατηγορίας!

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button