Uncategorized

«Η Ρεάλ είναι υποχρεωμένη να παίρνει παίκτες σαν τον Κέιν»

Σύμφωνα με τον Ραμόν Καλντερόν, είναι στο DNA της Ρεάλ Μαδρίτης το να «κυνηγά» παίκτες παγκόσμιας κλάσης, ενώ τόνισε ακόμη πως η «βασίλισσα» πρέπει να κινηθεί για την απόκτηση του Κέιν ακόμα κι αν χρειαστεί να ξοδέψει ένα τεράστιο ποσό.

«Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι πάντα σε επιφυλακή όσον αφορά τους παίκτες παγκόσμιας κλάσης και μια ομάδα τέτοιου βεληνεκούς είναι υποχρεωμένη να έχει σημαντικούς παίκτες, ούτως ώστε να προσελκύει νέους χορηγούς και να έχει έσοδα για να παραμένει στο ίδιο επίπεδο» δήλωσε ο πρώην πρόεδρος της «βασίλισσα», και συμπλήρωσε:

«Αυτά τα χρήματα σε βοηθούν να κάνεις επενδύσεις, να τα αποταμιεύσεις και μετά να τα ξαναπενδύσεις, οπότε υποθέτω ότι η Ρεάλ θέλει τον Κέιν. Αλλά, αυτό θα εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες, όπως η θέληση του παίκτη και του προπονητή, αν και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι ένας απίστευτος παίκτης».

«Ο Κέιν δεν θα αποκτηθεί φθηνά, όμως όταν έφερα τον Ρονάλντο για 100 εκατ. ευρώ όλοι έλεγαν ότι ήμουν τρελός και δείτε τώρα που βρισκόμαστε. Αν ξοδέψεις 150 εκατ. τώρα, είναι τελείως φυσιολογικό. Δεν ξέρουμε πλέον το όριο» είπε χαρακτηριστικά ο 66χρονος πρώην παράγοντας.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button