ΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

ΠΑΣ Λαμία: Οι 38 ποδοσφαιριστές της SuperLeague 1

Ο ΠΑΣ Λαμία έχει χρησιμοποιήσει στο φετινό πρωτάθλημα 38 ποδοσφαιριστές, έχοντας κάνει ένα από τα μεγαλύτερα ροτέισον της κατηγορίας.

Ο ΠΑΣ Λαμία έχει χρησιμοποιήσει στο φετινό πρωτάθλημα 38 ποδοσφαιριστές, έχοντας κάνει ένα από τα μεγαλύτερα ροτέισον της κατηγορίας.

Μία εντελώς διαφορετική ενδεκάδα είδαμε, στον αγώνα του ΠΑΣ Λαμία με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας. Ο Μιχάλης Γρηγορίου, άφησε εκτός αποστολής αρκετούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν βασικό ρόλο στην ομάδα φέτος, για έναν και απλούστατο λόγο.

Την Τετάρτη 24/2 έρχεται ένα ακόμη εκτός έδρας παιχνίδι (εξ΄αναβολής) κόντρα στην ΑΕΛ, στο οποίο πρέπει η ομάδα να είναι «φρέσκια» για να πάρει τη νίκη όσο το δυνατόν πιο εύκολα γίνεται και να κάνει ένα ακόμη μεγάλο βήμα για την παραμονή της στην κατηγορία.

Στην Τούμπα λοιπόν αγωνίστηκαν βασικοί, ποδοσφαιριστές που δεν είχαν τον απαραίτητο χρόνο συμμετοχής, όπως ο Παναγιώτης Κατσίκας, ο Τζέιμς Μάντζρεκαρ, ο Μάρκ Ασίγκμπα, ο Κώστας Μπουλούλης και ο Ανταμά Μπα. Επίσης, χρόνο συμμετοχής πήραν και οι νεαροί Ανέστης Βλαχομήτρος, Κώστας Νικολόπουλος και ο Ζήσης Χατζηστραβός, οι οποίοι αναμένεται να αποτελέσουν και στα επόμενα ματς μέρος του αναγκαστικού ροτέισον.

Τώρα, με αφορμή αυτές τις αλλαγές στην αποστολή αλλά και στους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν κόντρα στον ΠΑΟΚ, θα πρέπει να αναφέρουμε πως η Λαμία φέτος έχει χρησιμοποιήσει συνολικά 38 ποδοσφαιριστές στους αγώνες του πρωταθλήματος.

Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που ξεκίνησαν να αγωνίζονται βασικοί από την περίοδο του Γιώργου Πετράκη, έπαιζαν και με τον Μπάμπη Τεννέ στον πάγκο αλλά βρίσκονται στις βασικές επιλογές και του Μιχάλη Γρηγορίου.

Επίσης, υπάρχουν και παίκτες οι οποίοι φόρεσαν τη «κυανόλευκη» φανέλα αλλά τελικά αποχώρησαν.

Πάμε να δούμε πιο αναλυτικά:

Αυτοί με τις περισσότερες συμμετοχές

Οι επόμενοι από 11 συμμετοχές και κάτω

Αυτοί που αγωνίστηκαν… και αποχώρησαν!

Και οι υπόλοιποι…

Διαβάστε επίσης

Back to top button