Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Απίστευτο: Σε μία αγωνιστική άλλαξαν προπονητή το 1/3 των ομάδων στην SL 2!

Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά τέσσερις από τις δώδεκα ομάδες της Superleague 2 άλλαξαν προπονητή μετά τη 10η αγωνιστική!

Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά τέσσερις από τις δώδεκα ομάδες της Superleague 2 άλλαξαν προπονητή μετά τη 10η αγωνιστική!

Το… έλα να δεις έγινε στους πάγκους της Superleague 2 μετά την ολοκλήρωση της περασμένης αγωνιστικής. Η Παναχαϊκή είχε ακόμη ένα αρνητικό αποτέλεσμα, χάνοντας από τον Εργοτέλη (1-0), το ίδιο και τα Χανιά από τον Απόλλωνα Λάρισας (1-0), η Ξάνθη συνέχισε τις μέτριες εμφανίσεις της κερδίζοντας με τα χίλια ζόρια τον ουραγό ΟΦΙ (2-1), ενώ ο Λεβαδειακός παρέμεινε χωρίς νίκη για ένα ακόμη παιχνίδι το τελευταίο διάστημα, με το 1-1 κόντρα στον Ιωνικό.

Και οι τέσσερις αυτές ομάδες, όλες τους με πρωταγωνιστικούς στόχους φέτος, που όμως δεν έχουν την αναμενόμενη εικόνα μετά την -σχεδόν- ολοκλήρωση του πρώτου γύρου, αποφάσισαν να αλλάξουν προπονητή έπειτα το πέρας της 10ης αγωνιστικής!

Η Παναχαϊκή έδειξε την πόρτα της εξόδου στον Νίκο Παπαδόπουλο, ο οποίος οδεύει όπως φαίνεται στα Χανιά, τα οποία με τη σειρά τους έλυσαν τη συνεργασία τους με τον Αλέκο Βοσνιάδη! Η Ξάνθη απέλυσε τον Τόνι Πόποβιτς και συνεχίζει την αναζήτηση προπονητή, ενώ τελευταίος έσυρε τον χορό ο Λεβαδειακός που χώρισε τους δρόμους του με τον Σωτήρη Αντωνίου.

Το 1/3 δηλαδή των ομάδων της κατηγορίας, οι 4/12 άλλαξαν προπονητή μόλις σε μία αγωνιστική! Συνολικά έχουν υπάρξει αλλαγές σε πάνω από τους μισούς πάγκους της Superleague 2, αφού προηγήθηκαν ο ΟΦΙ, ο Απόλλων Λάρισας και ο Καραϊσκάκης!

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button