Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Οι υποψήφιοι διάδοχοι του Γιορίς στην Τότεναμ

Οι διοικούντες την Τότεναμ προετοιμάζουν το... έδαφος σχετικά με τους υποψήφιους αντικαταστάτες του Ούγκο Γιορίς ανάμεσα στα δοκάρια της ομάδας.

Οι διοικούντες την Τότεναμ προετοιμάζουν το… έδαφος σχετικά με τους υποψήφιους αντικαταστάτες του Ούγκο Γιορίς ανάμεσα στα δοκάρια της ομάδας.

Ο 34χρονος αρχηγός της εθνικής Γαλλίας δέχεται έντονη κριτική τις τελευταίες εβδομάδες για την απόδοσή του, όπως και το σύνολο της ομάδας, που διανύει περίοδο παρατεταμένης αγωνιστικής κάμψης.

Πρόσφατα, ο Ζοσέ Μουρίνιο έσπευσε να υπερασπισθεί τον τερματοφύλακά του, ο οποίος αγωνίζεται στην Τότεναμ από το 2012, την ώρα που η εφημερίδα «Daily Mail» αποκαλύπτει ότι η διοίκηση των Λονδρέζων έχει θέσει ως υπ’ αριθμόν 1 υποψήφιο διάδοχο του Γιορίς τον Νικ Πόουπ.

Ο 28χρονος τερματοφύλακας, ο οποίος έχει χρισθεί διεθνής τέσσερις φορές με τα «τρία λιοντάρια», έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023 με την Μπέρνλι, ενώ η μεταγραφή του εκτιμάται στα 35 εκατομμύρια ευρώ.

Παράλληλα, το «Sky Sports» αναφέρει ότι ένας από τους υποψήφιους αντικαταστάτες του Γιορίς είναι ο 23χρονος πορτιέρε της Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, Ντιν Χέντερσον. Ο 23χρονος τερματοφύλακας δεσμεύεται με τους «κόκκινους διάβολους» μέχρι το 2025, αλλά ήδη έχει ζητήσει να φύγει από την ομάδα, δεδομένου ότι δεν έχει τον χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε.

Όσον αφορά στον Γιορίς, το συμβόλαιό του λήγει τον Ιούνιο του 2022, όμως, σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο, θεωρείται πολύ πιθανό να λύσει νωρίτερα, την συνεργασία του με τα «σπιρούνια».

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

(Photo by James Williamson – AMA/Getty Images)

Διαβάστε επίσης

Back to top button