Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Παιχνίδι με τα γκολ στο Champions League

Οι στοιχηματικές επιλογές του In2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Οι στοιχηματικές επιλογές του In2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

 

Καλημέρα, και καλά κέρδη σε όλους!

 

Συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον το Champions League, διοργάνωση που μας χαρίζει και φέτος πολλές συγκινήσεις καθώς φόρμα και φανέλα πάνε περίπατο σε αυτό το επίπεδο. 

Την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε την εκπληκτική Παρί να συντρίβει στην Βαρκελώνη την Μπαρτσελόνα με 4-1, την παραπαίουσα στην Αγγλία Λίβερπουλ να κερδίζει άνετα την 2η της Bundesliga Λειψία 2-0.  

Επίσης την παραπαίουσα στην Γερμανία Ντόρτμουντ να κερδίζει μετά από εκπληκτικό ματς στην Ισπανία την Σεβίλλη με 3-2. Ενώ είχαμε και την ήττα της Γιουβέντους στην Πορτογαλία από την Πόρτο με 2-1, με την Ιταλική ομάδα μάλιστα να μειώνει λίγα λεπτά πριν το τέλος της αναμέτρησης.  

Δείτε εδώ όλα τα σημερινά προγνωστικά του in2sports

Στα χθεσινά ματς είχαμε την Ατλέτικο να αντιμετωπίζει στο Βουκουρέστι την Τσέλσι και την Λάτσιο την Μπάγερν Μονάχου. Στην Ρώμη η Μπάγερν απέδειξε γιατί είναι η κάτοχος του Champions League αλλά και του Παγκοσμίου Κυπέλου Συλλόγων περνώντας εύκολα απο την Ρώμη με 4-1. Ενώ στο Βουκουρέστι η Ατλέτικο ηττήθηκε απο την Τσέλσι με 1-0 απο το γκολ του Ολιβιέρ Ζιρού.

Στο σημερινό πρόγραμμα η εκπληκτική την τελευταία διετία Αταλάντα θα φιλοξενήσει στο Μπέργκαμο την πληγωμένη από πολλές απουσίες Ρεαλ Μαδρίτης ενώ στο άλλο ματς της ημέρας η Γκλάντμπαχ θα αντιμετωπίσει την Μάντσεστερ Σίτι, ματς που θα διεξαχθεί στην Βουδαπέστη. 

Με δυο παιχνίδια θα ασχοληθούμε σήμερα απο το Champions League, στις 22:00 Αταλάντα–Ρεάλ Μαδρίτης και Γκλάντμπαχ–Μάντσεστερ Σίτι.

Ενώ στα #boNUs Bets θα ασχοληθούμε με δυο παιχνίδια απο την Ελλάδα στην Super League και την Super League 2

Διαβάστε εδώ τo πλήρες άρθρο και τις στοιχηματικές προτάσεις απο το in2sports.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button