ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Στο μυαλό του Μιχάλη Γρηγορίου

Ποιοι θα είναι οι εκλεκτοί του Μιχάλη Γρηγορίου για τη σημερινή «μάχη» του ΠΑΣ Λαμία με την ΑΕΛ; Διαβάστε την πιθανή ενδεκάδα του LamiaSports.

Ποιοι θα είναι οι εκλεκτοί του Μιχάλη Γρηγορίου για τη σημερινή «μάχη» του ΠΑΣ Λαμία με την ΑΕΛ; Διαβάστε την πιθανή ενδεκάδα του LamiaSports.

Γνωστή η συγκεκριμένη στήλη του LamiaSports πριν από κάθε ματς. Παρόλο αυτά για αυτούς που δεν γνωρίζουν, στο άρθρο με τίτλο: «Στο μυαλό του Μιχάλη Γρηγορίου», προσπαθούμε να προσεγγίσουμε τη βασική ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Έλληνας τεχνικός.

Στο διαταύτα τώρα, παίρνοντας ως δεδομένο πως ο Γρηγορίου θα επιλέξει το 4-2-3-1 ως σύστημα, θα δούμε τους εξής ποδοσφαιριστές.

Ο Επασί θα είναι κάτω από το τέρμα, με τον Γαλλοκαμερουνέζο γκολκίπερ να θέλει να κρατήσει σε ένα ακόμη ματς το «μηδέν» και διευρύνει το ρεκόρ του.

Στην αμύνα τώρα, δεν αναμένουμε αλλαγές. Ο Σκόνδρας θα βρίσκεται στο δεξί άκρο της άμυνας, με τον Άνχελ Μαρτίνεθ να «καπαρώνει» τη θέση αριστερά. Στο κέντρο και μπροστά από τον Επασί, θα βρίσκεται το δίδυμο Αντέτζο – Τζανετόπουλος με τα στατιστικά τους στα τελευταία ματς να μοιάζουν με σέντερ μπακ ομάδων της πρώτης τετράδας (ίσως και καλύτερα).

Στο κέντρο, η Λαμία θα αγωνιστεί ξανά με δύο αμυντικά χαφ. Ο ένας θα είναι ο Ντάνι Μπεχαράνο, ο οποίος θα αναλάβει και τον ρόλο να συνδέει την άμυνα με το κέντρο και τα άκρα, ενώ δίπλα του θα βρίσκεται ο Φάνης Τζανδάρης, με τον Έλληνα ανασταλτικό χαφ να έχει έναν πιο «βρώμικο» ρόλο με τις «μάχες» κόντρα στους αντίπαλους μέσους να είναι δεδομένη.

Στα άκρα, μιας και τα αναφέραμε πιο πάνω θα έχουμε σίγουρα μία αλλαγή. Ο Μίλος Ντέλετιτς όσο είναι υγιής δεν θα βγαίνει από τη βασική ενδεκάδα του ΠΑΣ, ενώ στα αριστερά σήμερα δεν θα έχουμε Λάζαρ Ρόμανιτς. Ο Σέρβος είναι τιμωρημένος και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. Τη θέση του τώρα αναμένεται να πάρει ο Γκεβόργκ Γκαζαριάν, ο οποίος δείχνει να μην έχει βρει ακόμη τα πατήματά του, αλλά δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές για το αριστερο άκρο της επίθεσης. Υπάρχει βέβαια και το σενάριο να δούμε τον Ντέλετιτς αριστερά και τον Καραμάνο δεξιά.

Στο 4-2-3-1 ο Γρηγορίου θα τοποθετήσει στη θέση του δεκαριού τον Πίτι, με τον Ισπανό να έχει δείξει ότι μπορεί να αγωνιστεί ως βασικός για περίπου 60-70 λεπτά. Αν τώρα δεν επιλεχθεί το 4-2-3-1 και πάμε στο 4-4-2 το οποίο είδαμε και στη Ριζούπολη, τότε θα έχουμε τους εξής στην επίθεση. Ο Ντέλετιτς θα είναι στο δεξί άκρο, ο Μπα ή ο Γκαζαριάν στο αριστερό και στην κορυφή οι Καραμάνος και Αραμπούλι.

Στο σύστημα με έναν σέντερ φορ και τον Καραμάνο στα άκρα, ο Αραμπούλι θα είναι ο εκλεκτός της επίθεσης…

Διαβάστε επίσης

Back to top button