ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Αραμπούλι: «Η ομάδα είναι μία οικογένεια / Αισθανόμαστε όλοι καλά!»

Ο Γεωργιανός φορ μίλησε για την αγωνιστική «μεταμόρφωση» της Λαμίας και στάθηκε στην έλευση του Μιχάλη Γρηγορίου στον πάγκο, τη στήριξη της διοίκησης και το οικογενειακό κλίμα στην ομάδα.

Ο Γεωργιανός φορ μίλησε για την αγωνιστική «μεταμόρφωση» της Λαμίας και στάθηκε στην έλευση του Μιχάλη Γρηγορίου στον πάγκο, τη στήριξη της διοίκησης και το οικογενειακό κλίμα στην ομάδα.

Αλμα παραμονής έκανε η Λαμία μετά το 1-0 που κέρδισε χθες (24/2) στο Αλκαζάρ και έδωσε συνέχεια στα πολύ καλά αποτελέσματά της στο 2021. Οπου παρουσιάζεται μεταμορφωμένη προς το καλύτερο και εκ των μεγάλων της πρωταγωνιστών είναι ο Μπατσάνα Αραμπούλι. Ο Γεωργιανός στράικερ σημείωσε το «χρυσό» της γκολ κόντρα στην ΑΕΛ, έφτασε τα 4 τέρματα σε 11 ματς στο νέο έτος (plus 1 ασίστ) και έχει… βγει μπροστά.

Ο 27χρονος φορ μίλησε στο gazzetta.gr και εξήγησε τους λόγους που η ομάδα πατάει γκάζι τους τελευταίους δύο μήνες και από ουραγός της κατάταξης έφτασε πλέον να διεκδικεί την απευθείας παραμονή της στην κατηγορία. 

«Είναι πολλά πράγματα μαζί. Μικρές λεπτομέρειες και μη, που ενωμένες μας οδήγησαν σε αυτό το σημείο. Ο κόουτς που ήρθε (σ.σ. Μιχάλης Γρηγορίου) μας άλλαξε τη νοοτροπία μας και την ψυχολογία μας. Ολοι αισθανόμαστε πλέον καλά, όχι μόνο εγώ. Η ομάδα παίζει καλά και όταν συμβαίνει αυτό παίζω και εγώ καλά. Είναι αλυσίδα και το ένα φέρνει το άλλο. Κερδίσαμε το πρώτο ματς της χρονιάς (σ.σ. με τον Αρη) και καθημερινά συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά. Η ομάδα είναι μία οικογένεια και είμαστε όλοι μαζί, κάτι πάρα πολύ σημαντικό», μας είπε χαρακτηριστικά.

Βέβαια ακόμη είναι νωρίς, αφού για τη Λαμία και τις άλλες ομάδες της ουράς απομένουν ακόμη αρκετοί «τελικοί» και ο Αραμπούλι το ξέρει πολύ καλά. «Πιστεύω πως θα μείνουμε στην κατηγορία και στο τέλος θα δικαιωθούν οι προσπάθειές μας. Το πιστεύω, αλλά έχουμε δρόμο μπροστά μας. Απομένουν πολλά ματς και δεν έχει τελειώσει κάτι. Για παράδειγμα μέχρι το φινάλε της χρονιάς θα παίξουμε 2 φορές με την ΑΕΛ. Κερδίσαμε σημαντικά παιχνίδια όπως το χθεσινό και εκείνο με τον Απόλλωνα Σμύρνης, αλλά πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι. Να μην μείνουμε σε ότι κάναμε, αλλά να συνεχίσουμε σε ανάλογο τέμπο. Αν συνεχίσουμε τη σκληρή δουλεία που τώρα γίνεται, τότε θα μείνουμε στην κατηγορία».

Ο διεθνής επιθετικός σκόραρε χθες με το κεφάλι, στο παρελθόν μας έχει δείξει πως «βλέπει» δίχτυα και με την μπάλα πόδια αλλά και θεαματικά (π.χ. το «ψαλιδάκι» κόντρα στον Αρη). Αυτόματα η απορία είναι λογική. Πού είναι καλύτερος; «Τώρα με όλους τους τρόπους», μας απάντησε χαριτολογώντας.

Ετσι δείχνει πιο ώριμος από ποτέ στην εν Ελλάδι παρουσία του, καθώς ήρθε το καλοκαίρι του 2019 στη χώρα μας για λογαριασμό του Πανιωνίου. «Μου αρέσει η Ελλάδα, η ζωή εδώ, οι άνθρωποι και το πρωτάθλημα. Το πώς αντιλαμβάνεται ο κόσμος το ποδόσφαιρο. Τώρα ξέρω και νιώθω καλά. Στον Πανιώνιο είχαμε προβλήματα, αλλά στη Λαμία είμαστε προσηλωμένοι στο ποδόσφαιρο. Θα σου πω κάτι. Αν η ομάδα δεν είχε ταλαιπωρηθεί από τον κορονοϊό στα τέλη του περασμένου χρόνου θα ήμασταν ακόμη καλύτεροι».

Η «μεταμόρφωση» της Λαμίας την «εκτόξευσε» και δεν είναι τυχαίο πως έχει γνωρίσει μόνο μία ήττα στα τελευταία 8 παιχνίδια του πρωταθλήματος. «Αν πρέπει να πω μόνο έναν λόγο που έχουμε αλλάξει εικόνα θα επέλεγα τον κόουτς. Αλλά είναι πολλά.  Ολα μαζί έχουν τη σημασία τους. Ο πρόεδρος είναι κοντά μας και μας στηρίζει. Ολοι στην ομάδα είναι κοντά στους παίκτες. Το κλίμα είναι καλό μεταξύ μας, ενώ τον Γενάρη ήρθαν και παιδιά που μας βοήθησαν αλλά και ενσωματώθηκαν στην ομάδα. Είναι όλα μαζί».

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button