ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Η πιθανή ενδεκάδα της Λαμίας… και οι αλλαγές!

Ο αγώνας του ΠΑΣ Λαμία με τον ΠΑΣ Γιάννινα πλησιάζει και το LamiaSports θα προσπαθήσει να προσεγγίσει μία πιθανή ενδεκάδα για τον σημερινό αγώνα. #SuperLeague1 #ΠΑΣΛαμία #Φθιώτιδα #αθλητικά_νέα #Football #Στερεά_Ελλάδα #μία_πόλη_μία_ομάδα #LamiaSports #πιθανή_ενδεκάδα #ΠΑΣ_Γιάννινα

Η Λαμία «καίγεται» για τη νίκη, «καίγεται» για βαθμούς και σήμερα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα ίσως να είναι η μεγάλη της ευκαιρία να πάρει το πρώτο της τρίποντο στο πρωτάθλημα.

Γνωρίζουν βέβαια όλοι στη Λαμία πως κάτι τέτοιο μόνο εύκολο δεν θα είναι καθώς τα Γιάννινα εκτός την ομοιογένεια που βγάζουν, διαθέτουν και μία ποιοτική ομάδα.

Τώρα, ο Μπάμπης Τεννές δούλεψε όλη την εβδομάδα την ομάδα του με στόχο τη νίκη φυσικά, ρίχνοντας το βάρος στην τακτική.

Γνωρίζοντας τώρα πάνω-κάτω τις τακτικές του 67χρονου τεχνικού αλλά και την αποστολή της Λαμίας, θα προσπαθήσουμε να προσεγγίσουμε μία πιθανή ενδεκάδα για τον σημερινό αγώνα.

Μετά από δύο συνεχόμενες αναμετρήσεις με τον Επασί στα δοκάρια κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης και τον ΠΑΟΚ, θα δούμε τον Κώστα Θεοδωρόπουλο να επιστρέφει στο τέρμα.

Τώρα, κάτι οι απουσίες αλλά και κάτι η τακτική που θέλει να ακολουθήσει ο Τεννές θα έχουμε αλλαγή στην άμυνα, σε σχέση με τα προηγούμενα ματς.

Η Λαμία δέχεται σε κάθε παιχνίδι της γκολ, κάτι που θέλει να περιορίσει ο 67χρονος προπονητής και για τον λόγο αυτό ίσως δοκιμάσει σήμερα τριάδα στην άμυνα.

Αν τελικά ακολουθήσει αυτό το πλάνο, τότε θα έχουμε στην άμυνα τους εξής. Αντέτζο στο κέντρο, Τζανετόπουλος από τα αριστερά και ο Σκόνδρας, σε έναν νέο ρόλο ως δεξιός κεντρικός αμυντικός.

Στο 3-4-3 θα δούμε τους Προβυδάκη από τα δεξιά ως φουλ μπακ και για την αντίστοιχη πλευρά στα αριστερά διεκδικούν θέση στην ενδεκάδα ο Σαραμαντάς με τον Μπάχανακ, με τον Έλληνα αμυντικό να έχει περισσότερες πιθανότητες να αγωνιστεί.

Στο κέντρο θα βρίσκονται οι Μπουλούλης και Μπεχαράνο ενώ στην επίθεση οι Καραμάνος, Ντέλετιτς και Ρόμανιτς. Πολύ πιθανόν, να δούμε τον Ντέλετιτς να παίζει σε έναν ρόλο ως δεκάρι και οι Καραμάνος-Ρόμανιτς να βρίσκονται στην επίθεση, σε ένα 3-4-1-2.

Διαβάστε επίσης

Back to top button