Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Super League Interwetten: Το ντέρμπι Άρης – ΠΑΟΚ ξεχωρίζει από το κυριακάτικο πρόγραμμα

Άρης και ΠΑΟΚ κοντράρονται στο Κλεάνθης Βικελίδης στο ματς που ξεχωρίζει από το κυριακάτικο πρόγραμμα της Super League Interwetten. Βόλος-Ολυμπιακός, ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα και Λαμία-Απόλλων Σμύρνης τα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας, στην 24η αγωνιστική. #slgr #πρόγραμμα #αντίπαλοιΠΑΣΛαμία #season2021_2022 #ομάδες

Άρης και ΠΑΟΚ κοντράρονται στο Κλεάνθης Βικελίδης στο ματς που ξεχωρίζει από το κυριακάτικο πρόγραμμα της Super League Interwetten. Βόλος-Ολυμπιακός, ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα και Λαμία-Απόλλων Σμύρνης τα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας, στην 24η αγωνιστική. #slgr #πρόγραμμα #αντίπαλοιΠΑΣΛαμία #season2021_2022 #ομάδες

Τέσσερα παιχνίδια διεξάγονται την Κυριακή (20/2) για την 24η αγωνιστική της Super League Interwetten με το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης μεταξύ του Άρη και του ΠΑΟΚ να είναι αυτό που τραβάει τα βλέμματα.

Λαμία – Απόλλων Σμύρνης

Το κυριακάτικο πρόγραμμα ανοίγει στις 15:00 στη Λαμία, όπου η τοπική ομάδα υποδέχεται τον Απόλλωνα Σμύρνης σε ένα πολύ ενδιαφέρον ματς στη μάχη της ουράς για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου στη Λαμία βλέπει τους Τιρόνε και Ελευθεριάδη που είχαν απουσιάσει από το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό να επιστρέφουν. Αντίθετα εκτός παραμένει ο Νινούα, ενώ επίσης εκτός τέθηκαν και οι Σαράνοφ και Καραμάνος. Στην αποστολή της Λαμίας είναι οι Γκαραβέλης, Τρόπουλος, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Μαρτίνεθ, Σκόνδρας, Βύντρα, Μαζουλουξής, Τζανδάρης, Νούνιες, Τιρόνε, Μπεχαράνο, Ελευθεριάδης, Γκέντσογλου, Αραμπούλι, Μανούσος, Μπανγκουρά, Ρόμανιτς, Βέλλιος, Τσούκαλος. Πολλές οι απουσίες για τον Τζανλούκα Φέστα στον Απόλλωνα Σμύρνης. Για πειθαρχικά παραπτώματα έμειναν εκτός οι Βέρχουλστ και Γιακιμόφσκι, ενώ για διάφορους λόγους δεν υπολογίζονται και οι Μπαξεβανίδης, Άλβες, Λισγάρας, Φατιόν και Λα Πάρα. Η αποστολή αποτελείται από τους Κότσαρη, Σορκάν, Ραΐλι, Τουτουαρίμα, Ντομίνγκες, Ντεντάκη, Βιτλή, Ρόγκνε, Κάστρο, Παπαγεωργίου, Τσίμπσαχ, Σλίβκα, Μαρτίνεζ, Φερνάντες, Γιαννιώτα, Παμλίδη, Τσιλούλη, Εμπακόγκου, Σίνιεβιτς, Ντάουντα, Ιωαννίδη.

Βόλος – Ολυμπιακός

Στο Πανθεσσαλικό στάδιο στις 17:15 ο Βόλος φιλοξενεί τον Ολυμπιακό. Οι Βολιώτες θέλουν να διεκδικήσουν τις τελευταίες τους ελπίδες για την εξάδα, τη στιγμή που οι ερυθρόλευκοι στοχεύουν σε ακόμα ένα βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου διατηρώντας ή και αυξάνοντας (ανάλογα και με το αποτέλεσμα του ΠΑΟΚ) τη διαφορά στην κορυφή.

Στον Βόλο ο Κώστας Μπράτσος δεν υπολογίζει τους Ρινέρ και Ορός που δεν ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν. Ανέτοιμος κρίθηκε και ο Κότνικ, ενώ ο Μπαριέντος είναι τιμωρημένος. Στην αποστολή του Βόλου βρίσκονται οι Κλέιμαν, Παπαδόπουλος, Αλχο, Πουρίτα, Φερράρι, Γκιουλέν, Ρομέρο, Λογαράς, Σιέλης, Τσοκάνης, Μεταξάς, Σοάρες, Μπαρτόλο, Κορέα, Φερνάντες, Νίνης, Ροσέρο, Ρεγκατίν, Τερεζίου, Φαν Βέερτ. Για τον Ολυμπιακό ο Πέδρο Μαρτίνς άφησε εκτός τους Μανωλά, Ανδρούτσο, Φορτούνη, αλλά και τους Κούντε, Λόπες και τον τραυματία Ροντρίγκες. Στην αποστολή των ερυθρόλευκων είναι οι Βατσλίκ, Κρίστινσον, Τζολάκης, Λαλά, Ο, Μπα, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Κίτσος, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Μ. Καμαρά, Φαντιγκά, Α. Καμαρά, Καρβάλιο, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Ονιεκούρου, Μασούρας, Τικίνιο και Ελ Αραμπί.

ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα

Στις 19:30 στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ δίνει «must-win» παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα καθώς σε καμία περίπτωση δεν θέλει να διακινδυνεύσει την ευρωπαϊκή της παρουσία την επόμενη σεζόν, επιθυμώντας να επιστρέψει στις νίκες που θα τη βοηθήσουν να ηρεμήσει καθώς το κλίμα είναι βαρύ. Ο ΠΑΣ Γιάννινα από την άλλη είναι δυνατά στο κόλπο της εξάδας και τις τελευταίες αγωνιστικές της κανονικής διάρκειας θα προσπαθήσει να εξασφαλίσει θέση στα πλέι οφ.

Ο Αργύρης Γιαννίκης, όπως το συνηθίζει πριν τα εντός Αττικής παιχνίδια, δεν ανακοίνωσε αποστολή. Ο 41χρονος τεχνικός της ΑΕΚ δεν υπολογίζει τον τραυματία Αραούχο, τον τιμωρημένο Σιμόες, αλλά και τον Στάνκοβιτς, ο οποίος εξακολουθεί να νιώθει ενοχλήσεις στο γόνατό του. Οι απουσίες που έχουν προκύψει είναι αρκετές και σημαντικές για τον Ηρακλή Μεταξά στον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Κάργας είναι τιμωρημένος, οι Γκαρντάφσκι και Πίρσμαν παραμένουν τραυματίες, ενώ σε αυτούς προστέθηκε και ο Σνάιντερ, ο οποίος έμεινε εκτός από την τελευταία προπόνηση του Σαββάτου. Εκτός παραμένει βέβαια και ο Κόντε που απουσιάζει εδώ και καιρό και βρίσκεται σε φάση επιστροφής από τη ρήξη χιαστών που είχε υποστεί. Στην αποστολή βρίσκονται οι Λοντίγκιν, Σούλης, Σάλιακας, Παντελάκης, Εραμούσπε, Ποζνάνσκι, Καραγιάννης, Ρίζος, Οικονομόπουλος, Ντομίνγκεθ, Σιόντης, Καραχάλιος, Λιάσος, Στάνκο, Π. Τριάδης, Μπρένερ, Μορέιρα, Λώλης, Μίνα και Περέα.

Άρης – ΠΑΟΚ

Την ίδια ώρα (19:30) στο Κλεάνθης Βικελίδης διεξάγεται το μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης μεταξύ του Άρη και του ΠΑΟΚ. Οι «κίτρινοι» δεν έχουν άλλα περιθώρια για απώλειες βαθμών προκειμένου να προλάβουν τα πλέι οφ. Ο ΠΑΟΚ από την άλλη απέχει εννιά βαθμούς από την κορυφή και θα γνωρίζει το αποτέλεσμα του Ολυμπιακού νωρίτερα στον Βόλο.

Για τον Άρη ο υπηρεσιακός προπονητής Τόλης Τερζής δεν έχει στη διάθεσή του τους Μπρούνο Γκάμα και Σούντγκρεν, ενώ εκτός αποστολής έμεινε και ο ανέτοιμος Ντουκουρέ. Σε αυτήν βρίσκονται οι Κουέστα, Σιαμπάνης, Ματέο Γκαρσία, Λούκας Σάσα, Καμαρά, Ιτούρμπε, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Σάκιτς, Μαντσίνι, Μπερτόγλιο, Ντιαγέ, Ματίγια, Λόπεθ, Μπεναλουάν Γκάνεα, Λούις Πάλμα, Εμπακατά, Λούμορ, Δεληζήσης και Μάνος. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ δεν ανακοίνωσε αποστολή. Τα ερωτηματικά που υπήρχαν, λόγω κρουσμάτων κορονοϊού το προηγούμενο διάστημα, θα συνεχίσουν να υπάρχουν μέχρι και λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα όταν και θα ανακοινωθεί η 20αδα του Δικεφάλου». Σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στη Μίντιλαντ οι Σάστρε, Μιχαηλίδης, Ζαμπά, είναι στη διάθεση του Λουτσέσκου, ενώ το μοναδικό πρόβλημα τραυματισμού συνεχίζει να είναι αυτό του Νέλσον Ολιβέιρα.

Το πρόγραμμα της Κυριακής (20/2) στη Super League Interwetten:

Λαμία – Απόλλων Σμύρνης (15:00) CosmoteSport 3
Βόλος – Ολυμπιακός (17:15) CosmoteSport 2
ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα (19:30) CosmoteSport 1
Αρης – ΠΑΟΚ (19:30) NovaSports Prime

Διαβάστε επίσης

Back to top button