Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Η νέα ομάδα του Νταμίρ Κάναντι

Ο Κάναντι βρήκε άμεσα τη νέα του ποδοσφαιρική στέγη στην Αυστρία.

Ο Κάναντι βρήκε άμεσα τη νέα του ποδοσφαιρική στέγη στην Αυστρία.

Η δεύτερη θητεία του Νταμίρ Κάναντι στον Ατρόμητο δεν ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένη, ωστόσο ο Αυστριακός τεχνικός δεν άργησε να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Κάναντι επέστρεψε στην πατρίδα του και σε μια ομάδα που έχει εργαστεί στο παρελθόν. Ο λόγος για την Άτλαχ, με την οποία συμφώνησε ο 51χρονος τεχνικός, έχοντας ως στόχο το… θαύμα της παραμονής.

Η Άλταχ, στον πάγκο της οποίας κάθισε ο Κάναντι στην τριετία 2013-16, βρίσκεται στην τελευταία θέση της κατάταξης με 12 βαθμούς μετά από 18 αγώνες στην πρώτη κατηγορία της χώρας.

«Πρώτα από όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση που με εμπιστεύτηκε σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα έχω τη δυνατότητα να δουλέψω ξανά στην Άλταχ. Νιώθω σαν να επιστρέφω σπίτι. Πάνω από όλα είναι η ομάδα και στόχος μας είναι να πετύχουμε την παραμονή στην κατηγορία σε περίπου τρεις μήνες. Πάντα παρακολουθούσα την πορεία της Άλταχ. Τώρα πρέπει να μάθω την ομάδα προσωπικά όσο το δυνατόν γρηγορότερα και μετά να πάρουμε τα σωστά μέτρα μαζί, για να επιστρέψουμε στις αθλητικές επιτυχίες», δήλωσε ο Κάναντι κατά την παρουσίασή του.

πηγή: Onsports.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button