Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Καλημέρα, και καλά κέρδη σε όλους!

Οι στοιχηματικές επιλογές του In2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Οι στοιχηματικές επιλογές του In2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Επαναληπτικοί αγώνες σήμερα για την φάση των 32 του Europa League με πολλές ενδιαφέρον αναμετρήσεις. Μπορεί η διοργάνωση να μην έχει την τεράστια αίγλη αλλά και μόνο το γεγονός πως η νικήτρια θα αγωνιστεί στο επόμενο Champions League δίνει κίνητρο σε πολλές ομάδες να δώσουν την μέγιστη προσοχή.

Η πρώτη ομάδα που εξασφάλισε την πρόκριση στους 16 ήταν η Τότεναμ μετά τις δύο νίκες της σε ισάριθμα ματς επί της Αυστριακής Βολφσμπεγκέρ.

Ο Ολυμπιακός, μοναδικός εκπρόσωπος της χώρας ματς, ταξίδεψε στην Ολλανδία για να υπερασπιστεί το 4-2 του πρώτου ματς ενώ λίγες ώρες νωρίτερα στο ουδέτερο Καραϊσκάκης η Άρσεναλ θα αντιμετωπίσει την Μπενφίκα στην ρεβάνς του 1-1 της προηγούμενης εβδομάδας.

Δείτε εδώ όλα τα σημερινά προγνωστικά του in2sports

Στο σημερινό πρόγραμμα ξεχωρίζει επίσης η προσπάθεια της Νάπολι να ανατρέψει το εις βάρος της 2-0 της Ισπανία από την Γρανάδα ενώ μια άλλη Ιταλική ομάδα, η Μίλαν, θα ψάξει την νίκη κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα που θα την στείλει στην επόμενη φάση μετά την ισοπαλία 2-2 στο Βελιγράδι.

Άνετη κα ωραία είναι η Μάντσεστερ Γ. καθώς στο πρώτο ματς συνέτριψε την Σοσιεδάδ με 4-0 και έτσι η ρεβάνς στο Old Trafford είναι τυπικής διαδικασίας.

Στοιχηματικά θα ασχοληθούμε με δύο αναμετρήσεις που η πρόκριση είναι ανοιχτή με χαρακτηριστικό πως στα πρώτα ματς της περασμένης εβδομάδας είχαμε πανδαισία τερμάτων. Στις 22:00 και οι δυο αναμετρήσεις, Λεβερκούζεν–Γιούνγκ Μπόις και Αϊντχόφεν-Ολυμπιακός.

Διαβάστε εδώ τo πλήρες άρθρο και τις στοιχηματικές προτάσεις από το in2sports.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button