Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Στα… κάγκελα οι οπαδοί της Μπενφίκα, πανό διαμαρτυρίας και για ΠΑΟΚ

Μπορεί να έχουν περάσει αρκετοί μήνες, ωστόσο, οι οπαδοί της Μπενφίκα δεν λένε να ξεχάσουν και να... συγχωρήσουν τους «αετούς» για τον αποκλεισμό τους από τον ΠΑΟΚ!

Μπορεί να έχουν περάσει αρκετοί μήνες, ωστόσο, οι οπαδοί της Μπενφίκα δεν λένε να ξεχάσουν και να… συγχωρήσουν τους «αετούς» για τον αποκλεισμό τους από τον ΠΑΟΚ!

Το φυσάνε και δεν κρυώνει στην Πορτογαλία, με την τεταμένη σχέση οπαδών και διοίκησης να έρχεται εκ νέου στην επιφάνεια. Ο πρόεδρος της Μπενφίκα, Λουίς Φελίπε Βιέρα, καθώς και ο Ζόρζε Ζέσους βρίσκονται στο στόχαστρο των οπαδών που κρέμασαν πανό… διαμαρτυρίας εναντίον τους κοντά στο Ντα Λουζ.

Η Άρσεναλ υποδέχεται τη Μπενφίκα στη ρεβάνς του 1-1, με τους Πορτογάλους να έχουν στήσει στη Λισαβόνα λαϊκά δικαστήρια κατά πάντων, έχοντας ειρωνική διάθεση απέναντι στον Ζόρζε Ζέσους που ζήτησε τη στήριξη των οπαδών, σημειώνοντας πως δεν ευθύνονται εκείνοι για τα άσχημα αποτελέσματα.

«Θέλεις στήριξη; Τι πήρες με τον ΠΑΟΚ;» αναφέρει ένα από τα πανό των οπαδών της Μπενφίκα που φιγουράρουν στον Τύπο της Πορτογαλίας, με τους φίλους της ομάδας να είναι εκνευρισμένοι από την εξέλιξη της σεζόν δεδομένου πως τα πράγματα δεν έχουν εξελιχθεί καλά για τους «αετούς» που ξόδεψαν εκατομμύρια και έχουν χάσει και πολύτιμο έδαφος στο πρωτάθλημα.

Η Μπενφίκα βρίσκεται στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, 15 ολόκληρους βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Σπόρτιγνκ Λισαβόνας.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button