ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Τα λάθη, οι τελικές προσπάθειες και τα «κυανόλευκα» κλεψίματα! (πίνακας)

Η εκτός έδρας νίκη του ΠΑΣ Λαμία, σε αριθμούς.

Η εκτός έδρας νίκη του ΠΑΣ Λαμία, σε αριθμούς.

Μία τεράστιας σημασίας νίκη πέτυχε χθες ο ΠΑΣ Λαμία, καθώς στον εξ΄αναβολής αγώνα με την ΑΕΛ για την 8η αγωνιστική της SuperLeague 1, οι «κυανόλευκοι» έφυγαν με το διπλό από το «Αλκαζάρ» χάρη σε τέρμα του Μπατσάνα Αραμπούλι.

Μία νίκη που ήρθε λοιπόν έπειτα από ωραία συνεργασία των Μαρτίνεθ και Αραμπούλι, με τον Ισπανό να φτάνει στην πρώτη του ασίστ για φέτος, ενώ από την άλλη ο Γεωργιανός φορ πέτυχε το 4ο γκολ του στο πρωτάθλημα.

Κοιτάζοντας τώρα τα στατιστικά θα έλεγε κανείς πως το παιχνίδι ήταν αρκετά μοιρασμένο. Οι δύο ομάδες είχαν ίδιο αριθμό τελικών προσπαθειών, σουτ αλλά και λαθών παρόλο αυτά όποιος είδε το ματς θα αντιλήφθηκε την ανωτερότητα του ΠΑΣ Λαμία, καθ΄όλη την διάρκεια του αγώνα.

Η ομάδα της Λάρισας, είχε κάποια καλά πεντάλεπτα πίεσης, τα οποία η σωστή άμυνα του ΠΑΣ, τα απορρόφησε. Από την άλλη η ομάδα του Τζιανλούκα Φέστα έδειξε σε ένα ακόμη ματς πως έχει τέραστιο πρόβλημα δημιουργίας. Οι περισσότερες ευκαιρίες που είχε, προήλθαν είτε από λάθη της Λαμίας, είτε από «γιόμες». Καθόλου φαντασία, συνδυασμούς και κάθετο ποδόσφαιρο από τους Θεσσαλούς. Για αυτό βέβαια, υπάρχει εξήγηση την οποία θα αναφέρουμε σε άλλο μας άρθρο, στηριγμένο πάντα στα στατιστικά του αγώνα.

Πάμε τώρα να δούμε αναλυτικά τα στατιστικά του ματς, έτσι όπως τα αναφέρει η Superleague 1:

Μία ασίστ ένα γκολ για τη Λαμία, από την άλλη στο 0 η ΑΕΛ.

Από 10 τελικές προσπάθειες για τις δύο ομάδες, με τη Λαμία να έχεις τις περισσότερες στο πρώτο ημίχρονο, ενώ η ΑΕΛ «ανέβασε» τις τελικές στης στο δεύτερο.

4 σουτ για τους γηπεδούχους εντός της μεγάλης περιοχής, στα 3 σταμάτησαν οι «κυανόλευκοι».

Αντίθετα 4 σουτ εκτός της μεγάλης περιοχής είχε η Λαμία, έναντι 3 της ΑΕΛ.

Από 3 κεφαλιές και για τις δύο ομάδες, ενώ 5 αποκρούσεις είχε η ομάδα του Φέστα, έναντι 4 του ΠΑΣ. Ο πρώτος σε αποκρούσεις της ΑΕΛ ήταν ο Νάγκι με 4 ενώ 1 είχε ο Χουσίνο. Για τη Λαμία, 2 είχε ο Επασί και από 1 οι Μπιάρνασον και Αντέτζο.

Στις 23 επεμβάσεις σταμάτησε η άμυνα του ΠΑΣ Λαμία στο χθεσινό ματς. Αντίθετα, η ΑΕΛ είχε μόλις 7. Αντέτζο και Τζανετόπουλος είχαν από 5 ενώ για τους γηπεδούχους 2 είχε ο Ζίζιτς.

Οι «βυσσινί» κατάφεραν να κλέψουν τη μπάλα από τη Λαμία 30 φορές, με τους Χουσίνο και Γκράουρ να έχουν από 5. Από την άλλη η ομάδα της Φθιώτιδας είχε τους Καραμάνο, Αντέτζο και Τζανετόπουλο με 5 κλεψίματα από τα 37 συνολικά.

5-4 τα κόρνερ για τις δύο ομάδες, ενώ τα φάουλ έφτασαν 20 για την ΑΕΛ και 19 για τη Λαμία.

Και φτάσαμε στα λάθη. Η Λαμία αν και είχε 55 στο σύνολο, δεν φάνηκαν ιδιαίτερα χθες. Η πίεση της Λάρισας, έφερε κυρίως τα περισσότερα λάθη της «κυανόλευκης» ομάδας, τα οποία όμως δεν κόστισαν στο χθεσινό κρίσιμο ματς. Από την άλλη, τα 51 λάθη της ΑΕΛ ήταν πιο εμφανή, καθώς έγιναν τα περισσότερα στην άμυνα της θεσσαλικής ομάδας. Τα περισσότερα λάθη για τον ΠΑΣ Λαμία τα είχε ο Ανταμά Μπα, ο οποίος είχε 9, ενώ τον ακολούθησαν οι Σκόνδρας και Ντέλετιτς με 8. Για τους γηπεδούχους, ο Καρανίκας είχε 9 και ο Μπεν Χατίρα 8.

Τέλος, 8 στα 33 γεμίσματα ήταν εύστοχα για την ΑΕΛ, έναντι 7 εύστοχα στα 16 του ΠΑΣ Λαμία.

Πιο αναλυτικά:

Διαβάστε επίσης

Back to top button