ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Της πήρε το κέντρο… και την «εξαφάνισε»!

Τρεις ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Λαμία «αλώνιζαν» στο κέντρο του «Αλκαζάρ».

Τρεις ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Λαμία «αλώνιζαν» στο κέντρο του «Αλκαζάρ».

Τι να το κάνεις το 5-3-2 ή το 3-4-3 του Τζιανλούκα Φέστα, αν δεν μπορείς να κουμαντάρεις το κέντρο.

Ο Μπατσάνα Αραμπούλι, σκόραρε χθες για 4η φορά στο πρωτάθλημα δίνοντας ένα ακόμη τρίποντο στην ομάδα του ΠΑΣ Λαμία. Πρωταγωνιστής ο Γεωργιανός και στο χθεσινό ματς, καθώς εκτός του τέρματος που σημείωσε, είχε και μία κλασσική ευκαιρία για να «τελειώσει» την ΑΕΛ.

Μεγάλο μερίδιο ευθύνης παρόλο αυτά, είχαν και τρεις ακόμη ποδοσφαιριστές. Η Λαμία με το 4-2-3-1 που ξεκίνησε στο «Αλκαζάρ» κατάφερε από πρώτο 5λεπτο να κυριαρχίσει στο κέντρο. Η δουλειά των Μπεχαράνο και Τζανδάρη, άλλοτε φαίνεται και άλλες φορές όχι.

Εχθές, φάνηκε και μάλιστα σε μεγάλο βαθμό. Σε συνδυασμό τώρα με την εμφάνιση του Τάσου Καραμάνου ως οργανωτή, η τριάδα κυριάρχισε ολοκληρωτικά στο κέντρο, πασάροντας, κλέβοντας και απειλώντας.

Αλλά επειδή μιλάμε πάντα με στοιχεία, πάμε να δούμε σε 4 κατηγορίες τα νούμερα των τριών ποδοσφαιριστών.

Ξεκινώντας με τις πάσες, ο Μπεχαράνο είχε 9 εύστοχες, ο Τζανδάρης 8 και ο αρχηγός χθες της Λαμίας, Καραμάνος 12!

Η Λαμία χθες είχε στο σύνολό της 55 λάθη παρόλο αυτά τα λιγότερα έκαναν οι τρεις συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές. Μόλις 2 είχε ο Καραμάνος, 6 ο Μπεχαράνο και 4 ο Τζανδάρης.

Θα περίμενε κανείς, πως οι δύο αμυντικοί χαφ του ΠΑΣ, θα είχαν τα περισσότερα κλεψίματα στο ματς ή τουλάχιστον περισσότερα πέραν των αμυντικών. Ο Καραμάνος είχε διαφορετική άποψη. Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής, ολοκλήρωσε τον αγώνα με 5 κλεψίματα, έναντι 3 του Βολιβιανού και 4 του Τζανδάρη.

Και ο Καραμάνος… δεν σταμάτησε εκεί! Εκτός από τα κλεψίματα ο επιθετικός (;) της «κυανόλευκης» ομάδας είχε και 4 επεμβάσεις από τις 23 συνολικά. Ο Τζανδάρης είχε 1, ενώ ο Μπεχαράνο 3.

Διαβάστε επίσης

Back to top button