ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ευχαρίστησε την ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία και τον Κυρίτση ο Στασινός!(pic)

Ο αντιδήμαρχος Δημόσιας Υγείας Παναγιώτης Στασινός ευχαρίστησε τον αντιδήμαρχο και μέλος του Δ.Σ της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία, Δημήτρη Κυρίτση.

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο αντιδήμαρχος Δημόσιας Υγείας προστασίας Γ’ Ηλικίας, προστασίας παιδικής ηλικίας, εποπτείας και λειτουργίας βρεφονηπιακών σταθμών, ισότητας Φύλων. Παναγιώτης Στασινός, ευχαρίστησε τον συνάδελφό του και μέλος του Δ.Σ της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία, Δημήτρη Κυρίτση για την προσφορά του συλλόγου της Φθιώτιδας στα μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου Λαμιέων, να διετεθούν δωρεάν προσκλήσεις προκειμένου να παρακολουθήσουν την ομάδα κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε την ανάρτηση:

Θα πρέπει να ευχαριστήσουμε τον ΠΑΣ Λαμία και ιδιαίτερα τον αντιδήμαρχο Δημήτρη Κυρίτση- μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου, για την ευγενική προσφορά στα μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου Λαμιέων να διατεθούν δωρεάν προσκλήσεις προκειμένου να παρακολουθήσουν την αγαπημένη μας ομάδα στον αγώνα της 20ης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ,αύριο Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020 στις 19.00.

Η προσφορά αυτή ανακοινώθηκε την Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020 κατά την διάρκεια κοπής της βασιλόπιτας στο Γ´ ΚΑΠΗ και όσοι από τα μέλη μας ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τον αγώνα και δεν έχουν δηλώσει έως τώρα συμμετοχή ας επικοινωνήσουν με την προϊσταμένη των ΚΑΠΗ Κα Χατζηγιάννη Γεωργία.

Διαβάστε επίσης

Back to top button