Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Περιμένει τον Κουρμπέλη ο Ουζουνίδης

Από την ετοιμότητα του Δημήτρη Κουρμπέλη θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό το σχήμα, με το οποίο θα παρατάξει τον Παναθηναϊκό στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Από την ετοιμότητα του Δημήτρη Κουρμπέλη θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό το σχήμα, με το οποίο θα παρατάξει τον Παναθηναϊκό στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Ο Έλληνας τεχνικός θα περιμένει το Σάββατο να δει σε τι κατάσταση είναι ο Έλληνας μέσος, πριν λάβει τις τελικές του αποφάσεις.

Αν ο Κουρμπέλης είναι έτοιμος να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα τότε οι «πράσινοι» αναμένεται να παραταχθούν με ενισχυμένο κέντρο στο συγκεκριμένο ματς, προκειμένου να ελέγξουν τον ρυθμό του αγώνα. Παράλληλα, ο Ουζουνίδης προσανατολίζεται στη χρησιμοποίηση του Κουλιμπαλί στο βασικό σχήμα της ομάδας του αντί του Γιόχανσον.

Οι «πράσινοι» αναμένεται να παραταχθούν στο ντέρμπι των «αιωνίων» με τον Βλαχοδήμο στην εστία και τους Κουλιμπαλί και Ινσούα στα άκρα της άμυνας. Οι Κολοβέτσιος και Οικονόμου αναμένεται να είναι οι δυο κεντρικοί αμυντικοί, με τους Κουρμπέλη, Τζανδάρη και Κάτσε να αποτελούν την τριάδα της μεσαίας γραμμής. Οι Λουντ και Μουντιέ αναμένεται να είναι οι δυο πλάγιοι μεσοεπιθετικοί, με τον Δώνη στην κορυφή της επίθεσης. Θέση στο βασικό σχήμα διεκδικεί και ο Άλτμαν.

πηγή: novasports

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button