Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Με Σάκχοφ εναντίον του Παναθηναϊκού η ΑΕΚ

Ο Γεβγκέν Σάκχοφ προπονήθηκε για δεύτερη διαδοχική ημέρα χωρίς την παραμικρή ενόληση και θα βρίσκεται στην ενδεκάδα της ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Γεβγκέν Σάκχοφ προπονήθηκε για δεύτερη διαδοχική ημέρα χωρίς την παραμικρή ενόληση και θα βρίσκεται στην ενδεκάδα της ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Ουκρανός που επιστρέφει έχοντας ξεπεράσει τη θλάση στο δικέφαλο, είναι ένας από τους παίκτες, στους οποίους θα στηριχτεί ο Μανόλο Χιμένεθ, ώστε την Κυριακή (28/2, 19:30) να παρουσιάσει η ομάδα του βελτιωμένη εικόνα σε σχέση με τους προηγούμενους αγώνες.

Βέβαια, υπάρχει και το δίλημμα για τον παίκτη που θα βρεθεί δίπλα του, αφού ο Σιμάνσκι είναι «καυτός» και μάλιστα βοηθάει πολύ στο σκοράρισμα, αλλά ο Κρίστιτσιτς είναι εκείνος, με τον οποίο ο Σάκχοφ ενδεχομένως να «δένει» περισσότερο. Πάντως, ο Πολωνός έχει το προβάδισμα έναντι του Κρίστιτσιτς να ξεκινήσει στο δίδυμο των χαφ, ανεξάρτητα με τον σχηματισμό του Χιμένεθ που θα είναι είτε 3-5-2 είτε 4-2-3-1. Στην πρώτη περίπτωση θέση στα δεξιά διεκδικεί ο Νταντσένκο.

Κατά τα άλλα, η σημερινή προπόνηση διεξήχθη με τους γνωστούς απόντες. Οι Ολιβέιρα, Τσιγκρίνσκι, Μπακάκης, Σαμπανάτζαβιτς, Σαρδέλης, Γαλανόπουλος έκαναν ατομικά προγράμματα και ο Σιμόες θεραπεία.

* Στην εκπομπή ΟΠΑΠ Game Time ήταν καλεσμένος ο Στράτος Σβάρνας, ο οποίος μίλησε για πολλά θέματα της επικαιρότητας, για την εθνική ομάδα, για το όνειρο της «Αγιάς Σοφιάς», ακόμα και για τα σπουδαία ματς του Σαββατοκύριακου που θα γίνουν στην Αγγλία και την Ισπανία. Όσον αφορά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ο διεθνής σέντερ μπακ είπε: «Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στην άμυνα και αποτελεσματικοί στην επίθεση. Γνωρίζουμε τα δυνατά και τα αδύναμα σημεία του Παναθηναϊκού».

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης

Back to top button