Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Ντέρμπι στην Πορτογαλία, γκολ στην Serie A

Οι στοιχηματικές επιλογές του In2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports. #στοίχημα #προγνωστικά #LamiaSports_bet #In2Sports

Οι στοιχηματικές επιλογές του In2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports. #στοίχημα #προγνωστικά #LamiaSports_bet #In2Sports

Καλημέρα, και καλά κέρδη σε όλους !

Ξεκινάει σήμερα ένα δυνατό στοιχηματικά Σαββατοκύριακο με αναμετρήσεις σε όλη την Ευρώπη και πλέον τα πρωταθλήματα αρχίζουν να έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον αφού μπαίνουμε στο τρίτο μέρος της κανονικής διάρκειας.

Ας ξεκινήσουμε με μια πρώτη ματιά στις πιο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις από το σημερινό κουπόνι. Αρκετά γεμάτο στοιχηματικό πρόγραμμα σήμερα στην Ευρώπη. Στην Super League έχουμε δυο παιχνίδια σήμερα. Στις 17:15 Απόλλων Σμύρνης-ΟΦΗ στην Ριζούπολη ενώ στις 19:30 στην Τρίπολη, Αστέρας-ΠΑΟΚ.

Δείτε εδώ όλα τα σημερινά προγνωστικά του in2sports

Για την Super League 2 στις 14:45 Χανία-Ιωνικός, Διαγόρας Ρόδου-Καραϊσκάκης και ΟΦΙ-Τρίκαλα. Στην Γαλλία και την Ligue 1 υπάρχουν δυο παιχνίδια. Στις 14:00 Μπορντό-Μέτς και στις 22:00 η Πάρι Σεν Ζερμέν δοκιμάζεται στην έδρα της Ντιζον.

Στην Premier League υπάρχουν τέσσερα παιχνίδια. Στις 14:30 Μάντσεστερ Σίτι-Γουέστ Χάμ στις 17:00 Γουέστ Μπρομ-Μπράιτον και στις 19:30 Λίντς-Άστον Βιλα. Ενώ στις 22:00 στο “Saint James Park” Νιουκάστλ-Γούλβς.

Ας δούμε τώρα και τα παιχνίδια που επιλέξαμε να ασχοληθούμε σήμερα. Στην Ιταλία στις 19:00 Μπολόνια-Λάτσιο και φυσικά στις 22:30 το μεγάλο παιχνίδι στην Πορτογαλία ανάμεσα σε Πόρτο και Μπενφίκα.

Στα #boNUs Bets υπάρχουν τρείς επιλογές από την Ligue 1 στην Γαλλία, την Pro League του Βελγίου, και την Super League.

Διαβάστε εδώ τo πλήρες άρθρο και τις στοιχηματικές προτάσεις από το in2sports.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button