Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Πορτο..Γαλλική δυάδα σε απόδοση 4.00

Οι στοιχηματικές επιλογές του In2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Οι στοιχηματικές επιλογές του In2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Καλημέρα, και καλά κέρδη σε όλους!

Επιστρέφουμε μετά απο ακόμη ένα ευρωπαϊκό τριήμερο με αρκετές εκπλήξεις. Σήμερα όπως και κάθε Παρασκευή το κουπόνι δεν έχει πάρα πολλές επιλογές πράγμα που δεν είναι κακό μιας και προσφέρεται για μια πιο σωστή διαλογή στα παιχνίδια που έχουν ενδιαφέρον.

Ας ρίξουμε μια πρώτη ματιά στις πιο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις απο το σημερινό κουπόνι. Στην Αγγλία σήμερα υπάρχει ένα παιχνίδι στην Championship στις 21:45 ανάμεσα σε Ντέρμπι και Nότινγχαμ Φόρεστ, με τις δυο ομάδες μακριά απο την επικίνδυνη ζώνη αλλά και τις θέσεις των μπαράζ ανόδου.

Στην Bundesliga στις 21:30 υπάρχει το Βέρντερ-Άιντραχτ στην Βρέμη με την ομάδα του Φλοριάν Κόφέλντ να θέλει να συνεχίσει να μαζεύει βαθμούς για να τελειώσει μια και καλή με την υπόθεση παραμονή. Απέναντι της όμως θα βρει την φορμαρισμένη και άκρως επικίνδυνη Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Δείτε εδώ όλα τα σημερινά προγνωστικά του in2sports

Στην Γαλλία και την Ligue 1 στις 22:00 έχουμε το Ρέν-Νις με τις δυο ομάδες να έρχονται απο τρείς συνεχόμενες ήττες για Ligue 1 και Coupe de France. Και παρά την κακή φόρμα και τις απουσίες θα πιέσουν για τους τρείς βαθμούς μιας και η Ρέν απομακρύνεται επικίνδυνα απο την πρώτη πεντάδα ενώ η Νίς πλησιάζει την επικίνδυνη ζώνη.

Τέλος στην La Liga στις 22:00 Λεβάντε-Ατλέτικ Μπιλμπάο με τις δύο ομάδες να έχουν ακριβώς την ίδια φόρμα στα 5 τελευταία με 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα και να τις χωρίζουν μόλις 2 βαθμοί.

Ας δούμε τώρα και τα παιχνίδια που επιλέξαμε να ασχοληθούμε σήμερα. Στις 22:00 θα ασχοληθούμε με το παιχνίδι Ρεν-Νις στην Γαλλία, ένα απο τα πιο σημαντικά του σημερινού στοιχηματικού προγράμματος. Ενώ στην Πορτογαλία πολύ μεγάλο ενδιαφέρον έχει και το Γκιμαράες-Μποαβίστα στις 22:30 με την γηπεδούχο να θέλει να επιστρέψει στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος.

Στα #boNUs Bets υπάρχουν τρείς επιλογές απο την La Liga 2 στην Ισπανία, την Pro League του Βελγίου και την Serie B της Ιταλίας.

Διαβάστε εδώ τo πλήρες άρθρο και τις στοιχηματικές προτάσεις απο το in2sports.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button