FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Μετά τον Ντίαζ… γιατί όχι και ο Μάρκος Πάουλο;

Ελεύθερος έμεινε από τον Παναιτωλικό, ο Μάρκος Πάουλο και ένα μεταγραφικό σενάριο με πρωταγωνιστή τον ΠΑΣ Λαμία… ίσως γεννηθεί!

Εντός της ημέρας και μέσα από το facebook, ο Μάρκος Πάουλο ανακοίνωσε έπειτα από 4 χρόνια παρουσίας του στον Παναιτωλικό, την αποχώρησή του.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός χαφ, αφού ευχαρίστησε όλο το Αγρίνιο και την οικογένεια του Παναιτωλικού, σημείωσε πως ήρθε η στιγμή να «χωρίσουν» οι δρόμοι τους.

Και τώρα, αυτομάτως γεννιέται το ερώτημα. Μπορεί ο Μάρκος Πάουλο να βρεθεί στο μεταγραφικό στόχαστρο του ΠΑΣ Λαμία;

Και απαντάμε εμείς οι ίδιοι λέγοντάς σας, γιατί όχι!

Ο 30χρονος χαφ, έχει τέσσερις γεμάτες σεζόν με τη φανέλα των «κίτρινων», στις οποίες μέτρησε 105 συμμετοχές, 8 γκολ και 4 ασίστς.

Είναι ένας πολύ έμπειρος μέσος, ενώ μάλιστα αγωνίζεται σε δύο θέσεις και αρκετά καλά. Μπορεί να παίξει και ως καθαρός αμυντικός χαφ, αλλά και ως «8αρι», δηλαδή οργανωτής.

Τώρα, εκτός απ΄όλα αυτά είναι και ένα ακόμη που ίσως φέρει τον Μάρκος Πάουλο, στην μεταγραφική πόρτα της Λαμίας.

Και αυτός δεν είναι άλλος από τον Μάκη Χάβο. Τα τελευταία δημοσιεύματα αλλά και οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Έλληνας προπονητής παραμένει στην ομάδα της Φθιώτιδας, άρα θα είναι αυτός που θα κάνει τον σχεδιασμό της ομάδας.

Όπως έχουμε δει και στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο, ο Χάβος έφερε στη Λαμία ποδοσφαιριστές που τους γνωρίζει καλά από προηγούμενες ομάδες και πρωταθλήματα που έχει περάσει.

Ένας από αυτούς είναι και ο 30χρονος πρώην μέσος του Παναιτωλικού, όπου είχε τον Χάβο προπονητή τις σεζόν 16-17/17-18.

Μία καλή περίπτωση δηλαδή είναι ο Βραζιλιάνος, σε ηλικία 30 ετών όπου μπορεί να βοηθήσει άμεσα καθώς έχει ανακάμψει από τον τραυματισμό που είχε.

Ας περιμένουμε λοιπόν με ανυπομονησία την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού!

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button