FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Οι νέες δοκιμές του Τεννέ!

Δοκίμασε πρόσωπα και θέσεις ο Μπάμπης Τεννές στην χθεσινή προπόνηση του ΠΑΣ Λαμία.

Το LamiaSports βρέθηκε εχθές στην προπόνηση του ΠΑΣ Λαμία και εκτός από το ρεπορτάζ της προπόνησης σας μεταφέρει και άλλα χρήσιμα συμπεράσματα που προέκυψαν.

Όπως γνωρίζεται (αυτοί που δεν γνωρίζουν ας τσεκάρουν εδώ) ο Μπάμπης Τεννές πλέον δουλεύει το 3-5-1-1 ως βασικό σχήμα για τον ΠΑΣ Λαμία.

Η δουλειά για την αφομοίωση του νέο συστήματος έχει ξεκινήσει, όμως ο Έλληνας τεχνικός σε κάθε προπόνηση προσπαθεί να δοκιμάσει νέα πρόσωπα σε θέσεις που δεν έχουμε συνηθίσει.

Ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος δοκιμάζεται σε μία νέα θέση για αυτόν είναι ο Ιορδάνης Παπαργυρίου, τον οποίο ο Μπάμπης Τεννές τον δοκιμάζει και στο κέντρο της άμυνας. Ο Έλληνας αμυντικός εκτός από το αριστερό άκρο της άμυνας έχει δοκιμαστεί και ως αριστερός φουλ-μπακ αλλά και στην τριάδα της άμυνας, ως αριστερός στόπερ.

Επίσης και ο άλλος αριστερός μπακ της ομάδας, ο Βάντερσον Σκαρντοβέλι έχει δοκιμαστεί σε θέση όπου δεν τον έχουμε συνηθίσει καθώς τον είδαμε να παίζει και ως στόπερ.

Βέβαια, αυτές οι δοκιμές δεν σημαίνουν κάτι καθώς είτε μπορεί να αποκτηθούν ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στις θέσεις αυτές αλλά επίσης μπορεί ο Τεννές απλά να δοκιμάζει ορισμένα πράγματα έτσι ώστε αν βρεθεί εκτός πλάνων να μπορεί να χειριστεί την κατάσταση με ασφαλή και δουλεμένο τρόπο.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button