Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Παναιτωλικός-Ολυμπιακός: Μονόδρομος η νίκη στο Αγρίνιο

Τέλος στις γκέλες και τις βαθμολογικές απώλειες θέλει να βάλει ο Ολυμπιακός, ο οποίος παίζει εκτός έδρας με τον Παναιτωλικό. Ο Εμβιλά κρίνει την ενδεκάδα του Μίτσελ. #slgr #panaitolikosfc #olympiacosfc #αντίπαλοιΠΑΣΛαμία #season2022_2023

Τέλος στις γκέλες και τις βαθμολογικές απώλειες θέλει να βάλει ο Ολυμπιακός, ο οποίος παίζει εκτός έδρας με τον Παναιτωλικό. Ο Εμβιλά κρίνει την ενδεκάδα του Μίτσελ. #slgr #panaitolikosfc #olympiacosfc #αντίπαλοιΠΑΣΛαμία #season2022_2023

Ο Παναιτωλικός σε 24 συνολικά αναμετρήσεις εντός και εκτός έδρας δεν έχει καταφέρει να επικρατήσει ποτέ με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Μάλιστα στους αγώνες του ως φιλοξενούμενος έχει μόνο ήττες σε 12 συναντήσεις.

Στο Αγρίνιο έχουν γίνει ακόμα 12 αγώνες, με τον Ολυμπιακό να επικρατεί στις 9 και τα άλλα τρία ματς να έχουν τελειώσει ισόπαλα. Ο Παναιτωλικός δεν έχει σκοράρει στα επτά από τα 12 ματς με τον Ολυμπιακό, ο οποίος μετρά επτά νίκες στις επτά τελευταίες επισκέψεις στην πόλη του Αγρινίου.

Η πρώτη αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν στις 18 Απριλίου 1976 με τον Ολυμπιακό να επικρατεί με 1-0 χάρη στο γκολ του Πέτρου Καραβίτη. Την επόμενη σεζόν, στις 22 Φεβρουαρίου 1977 ήταν η πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση στην οποία δε σημειώθηκε γκολ, ενώ το ίδιο συνέβη και με το 0-0 στις 22 Σεπτεμβρίου 2013.

Ο Παναιτωλικός εκτός από αυτές τις δύο λευκές ισοπαλίες έχει ακόμα μια με 1-1 στις 30 Αυγούστου 2014 και από τότε ξεκίνησε το σερί του Ολυμπιακού με τις επτά νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Ο Ολυμπιακός μετρά και ένα ιδιαίτερο σερί χωρίς ήττα στην Περιφέρεια με 32 αγώνες χωρίς ήττα στα ταξίδια του εκτός Θεσσαλονίκης.

Σε αυτά τα παιχνίδια έχει 25 νίκες και 7 ισοπαλίες.

Το σερί του Ολυμπιακού έχει ξεκινήσει από τις 21 Οκτωβρίου 2018, όταν και ηττήθηκε με 1-0 από τον ΟΦΗ στην Κρήτη.

Ο Παναιτωλικός έχει μόλις μια νίκη στα οκτώ τελευταία εντός έδρας παιχνίδια του, αφού πέρσι ηττήθηκε στα πέντε τελευταία, ενώ αυτή τη σεζόν επικράτησε μόνο του Άρη στα τρία συνολικά εντός έδρας που έχει μέχρι τώρα.

Αντίθετα έχει δύο νίκες σε τέσσερα εκτός έδρας ματς.

Ο Κώστας Φορτούνης και Γιουσέφ Ελ Αραμπί έχουν από τέσσερα γκολ στα εκτός έδρας ματς με τον Παναιτωλικό, ενώ οι δύο τους είναι οι μόνοι που έχουν βρει δίχτυα δύο φορές στο ίδιο παιχνίδι.

Οι νίκες του Ολυμπιακού είναι με διαφορετικά σκορ, αφού μόλις δύο φορές έχει εμφανιστεί το 0-1 και το 1-2.

12 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

– ΝΙΚΕΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

3 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

9 ΝΙΚΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Διαβάστε επίσης

Back to top button