Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Βλέπει κορυφή πλέον ο Διαγόρας!

Εύκολο μεσημέρι Σαββάτου (27/02) είχε ο Διαγόρας Ρόδου καθώς κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στο ΑΕ Καραϊσκάκης κι έτσι να σκαρφαλώσει στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 20 βαθμούς, έναν λιγότερο από τον Ιωνικό.

Εύκολο μεσημέρι Σαββάτου (27/02) είχε ο Διαγόρας Ρόδου καθώς κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στο ΑΕ Καραϊσκάκης κι έτσι να σκαρφαλώσει στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 20 βαθμούς, έναν λιγότερο από τον Ιωνικό.

Ο Διαγόρας Ρόδου μπήκε δυναμικά από τα πρώτα λεπτά του αγώνα, με αποτέλεσμα να ανοίξει και πρώτος το σκορ στην αναμέτρηση.

Στο 19’ ο Κοντοχρήστος εκτέλεσε κόρνερ και ο αμαρκάριστος Κονέ με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Λίγα λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι λίγο έλειψε να πετύχουν και δεύτερο τέρμα και να «κλειδώσουν» από νωρίς το ματς, αλλά ο Μπουργάνης απομάκρυνε σε κόρνερ την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κοντοχρήστου.

Στο 42ο λεπτό του παιχνιδιού, μετά από σέντρα του Κοντοχρήστου στην περιοχή, ο Γεωργίου έστρωσε στον Κονέ, με την άμυνα των φιλοξενούμενων να διώχνει σωτήρια. Στην εξέλιξη της φάσης ο Κοντοχρήστος σέντραρε ξανά και ο Αλάεθ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα λίγο άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 51′ οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι για χέρι του Θεολόγου στην μεγάλη περιοχή αλλά ο ρέφερι Δελής δεν είδε κάποια παράβαση. Οι φιλοξενούμενοι όσο κυλούσαν τα λεπτά προσπαθούσαν να αυξήσουν την πίεσή τους και να φτάσουν στην ισοφάριση αλλά τελικά δεν το πέτυχαν, καθώς το 1-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος.

Ετσι, ο Διαγόρας Ρόδου σκαρφάλωσε ξανά στην δεύτερη θέση με 20 βαθμούς ενώ ο Καραϊσκάκης παρέμεινε στην προτελευταία θέση με 7 βαθμούς.

Διαγόρας (Σάκης Θεοδοσιάδης): Τσέλιος, Σανδραβέλης, Κοντοχρήστος, Ρουγκάλας (56′ Σελινιωτάκης), Κωστούλας, Ντοριβάλ, Μασούρας, Γεωργίου (62′ Μανωλάκης), Αλάεθ (62′ Σμυρλής), Λινάρδος (77′ Αθανασίου), Κονε (77′ Αυγενικού)

Α.Ε Καραϊσκάκης (Γιάννης Μάγγος): Μπουργάνης, Θεολόγου, Χατζηδίμπας, Γιαννιώτης, Νταλακούρας (46′ Κλιγγόπουλος), Δούμτσιος, Γυφτοκώστας (46′ Μαύρου), Τάμπας (64′ Κόκας), Παπανίκου, Λόβριτς (54′ Δερμιτζάκης), Πούνεϊ (69′ Δεινόπανας)

Διαβάστε επίσης

Back to top button