Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Η Αναγέννηση Καρδίτσας πανηγυρίζει στον… Όλυμπο! (Βίντεο)

Η Αναγέννηση Καρδίτσας πανηγυρίζει στον Όλυμπο, την εμφατική νίκη της, με απόλυτη ανατροπή (3-1), επί της συνδιεκδικήτριας του πρωταθλήματος στον 3ο όμιλο της Γ’ εθνικής κατηγορίας, ΑΕ Καρίτσας.

Η Αναγέννηση Καρδίτσας πανηγυρίζει στον Όλυμπο, την εμφατική νίκη της, με απόλυτη ανατροπή (3-1), επί της συνδιεκδικήτριας του πρωταθλήματος στον 3ο όμιλο της Γ’ εθνικής κατηγορίας, ΑΕ Καρίτσας, με τους φιλάθλους και οπαδούς της κιτρινόμαυρης ομάδας να κατακλύζουν τους πρόποδες του Ολύμπου και του Λιτοχώρου, στη μεγαλύτερη φετινή… αναρρίχηση του old school oπαδικού κινήματος στην Ελλάδα, εν μέσω πανδημίας, από ομάδα της περιφέρειας.

Για την ακρίβεια, περισσότεροι από 500 φίλοι της ομάδας της πρωτεύουσας του νομού Καρδίτσας, όλων των ηλικιών, αψήφισαν το… απαγορευτικό και τα αυστηρά μέτρα κι  έφτασαν με… αεροπλάνα, τρένα και βαπόρια στο Λιτόχωρο, επιδεικνύοντας δεξιότητες… κασκαντέρ, για την αναμέτρηση με την ΑΕ Καρίτσας. Στο τέλος, “μεθυσμένοι” από το νέκταρ της νίκης, πανηγύρισαν έξαλλα τη νίκη της ομάδας τους, που τους δίνει, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, μία αγωνιστική πριν τη λήξη του πρωταθλήματος, το δικαίωμα της διεκδίκησης της ανόδου, μέσω αγώνων μπαράζ.

 πηγή: Lamianow.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button