Α΄ ΦθιώτιδαςΣτοίχημαΤοπικό Ποδόσφαιρο

Πάμε Κουβά: Με τα παιχνίδια της 10ης αγωνιστικής της Α΄Φθιώτιδας (2/12)

Με την 10η αγωνιστική θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα της Α΄Φθιώτιδας και εμείς θα δώσουμε για ακόμη μία φορά τα προγνωστικά μας. Αν θέλετε και εσείς να δώσετε τα δικά σας, γράψτε τα στα σχόλια από κάτω.

Με την 10η αγωνιστική θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα της Α΄Φθιώτιδας και εμείς θα δώσουμε για ακόμη μία φορά τα προγνωστικά μας.

Σήμερα είναι Σάββατο και είναι η ημέρα της Α΄Φθιώτιδας. Και τι πάει μαζί με την Α΄Φθιώτιδας; Τα προγνωστικά του LamiaSports…

Πάμε να δούμε τι θα δούμε και σήμερα:

ΚΑΛΑΠΟΔΙ – ΠΕΛΑΣΓΙΑΚΟΣ–> Παιχνίδι στο Καλαπόδι για τον τοπικό Α.Ο.Κ και τον Πελασγιακό, με τους γηπεδούχους να έχουν το πλεονέκτημα αλλά και μία πιο ποιοτική ομάδα. Οπότε θα πάμε με τον άσσο.

ΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ–> Μπορεί να βρίσκεται λίγο πίσω από την κορυφή η Δάφνη, παρόλο αυτά δεν θέλει σε καμία περίπτωση να χάσει άλλους βαθμούς. Οπότε στο σημερινό ματς με τον Ολυμπιακό θα είναι αρκετά προσεκτική και θα ψάξει μόνο τη νίκη! Δύσκολο για την ομάδα της Λαμίας από την άλλη. Οπότε θα πάμε με τον άσσο.

ΟΠΟΥΝΤΙΟΣ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΛΑΡΥΜΝΑΣ–> Κάτι αντίστοιχο ισχύει και με το συγκεκριμένο ματς. Ο Οπούντιος είναι αήττητος και θέλει να συνεχίσει έτσι. Οπότε απέναντι στην Προοδευτική θα είναι άκρως προσεκτικός και θα παίξει για τον άσσο. Η Προοδευτική παρόλο αυτά θα κάνει τα πάντα για να κάνει τη ζημιά στην ομάδα του Μαρτίνου, όμως το έργο της είναι αρκετά δύσκολο. Θα πάμε λοιπόν με τον άσσο και το goal-goal.

ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ – ΑΤΑΛΑΝΤΗ–> Δείχνει σε εκπληκτική φόρμα ο Παρνασσός Αμφίκλειας, σκοράρει αρκετά γκολ, μαζεύει πόντους και υποδέχεται σήμερα την Αταλάντη, η οποία οι φετινοί της στόχοι είναι εντελώς διαφορετικοί από των άλλων. Θα πάμε με τον άσσο και εδώ.

ΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝ/ΝΟΥ – ΜΑΛΕΣΙΝΑ 08–> Ότι είπαμε για τον Οπούντιο με την Προοδευτική, ισχύει και για αυτό το ματς. Η Μαλεσίνα δεν θέλει σε καμία περίπτωση να χάσει βαθμούς ενώ βρίσκεται στην κορυφή και θα αντιμετωπίσει τον Άρη με σοβαρότητα. Ο Άρης από την άλλη είναι ικανός για τη ζημιά, αλλά η αποστολή του είναι δύσκολη. Θα πάμε λοιπόν με το διπλό.

ΑΟ ΣΤΥΛΙΔΑΣ – ΚΑΛΥΒΙΑ–> Ίσως το πιο αμφίρροπο ματς της αγωνιστικής. Ο Α.Ο Στυλίδας θα αγωνιστεί για ακόμη μία φορά στο Κρίκελλο  καθώς το γήπεδό του δεν είναι έτοιμο και θα υποδεχθεί την Α.Ε Καλυβίων. Ικανές και ποιοτικές και οι δύο ομάδες. Με αρκετές απουσίες οι γηπεδούχοι, με στόχο το διπλό θα βρεθούν στο Κρίκελλο οι φιλοξενούμενοι. Θα πάμε με το Χ και το goal-goal.

Διαβάστε επίσης

Back to top button