ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Γρηγορίου: «Όταν δεν μπορείς να κερδίσεις δεν το χάνεις»

Ο Μιχάλης Γρηγορίου τόνισε πως η παραμονή θα κριθεί τελευταία αγωνιστική των πλέι άουτ!

Ο Μιχάλης Γρηγορίου τόνισε πως η παραμονή θα κριθεί τελευταία αγωνιστική των πλέι άουτ!

Παιχνίδι όχι καλό ποιοτικά ήταν αυτό με τον ΠΑΣ Γιάννινα, όπως τόνισε ο Μιχάλης Γρηγορίου. Ο τεχνικός της Λαμίας επισήμανε πως όταν ένα ματς δεν μπορείς να το νικήσεις, τότε κοιτάς να μην το χάσεις.

Όσο για τη μάχη της παραμονής, επισήμανε πως όλα θα κριθούν τελευταία αγωνιστική των πλέι άουτ, με πολλές ομάδες να εμπλέκονται!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μιχάλη Γρηγορίου:

«Όταν δεν μπορείς να νικήσεις, δεν το χάνεις το παιχνίδι. Είχαμε ματς μεσοβδόμαδα με την ΑΕΛ, τα Γιάννινα ήρθαν πιο ξεκούραστα. Αυτά είναι λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά. Στο δεύτερο μέρος ήταν καλύτερη η εικόνα μας. Πιέσαμε ψηλά για να διεκδικήσουμε τους τρεις βαθμούς, χάσαμε μεγάλη ευκαιρία με τον Αραμπούλι.

Κι ο ΠΑΣ είχε στις καθυστερήσεις από δικό μας δώρο μια τεράστια φάση. Μέτριο ποιοτικά παιχνίδι. Θεωρώ δίκαιο το αποτέλεσμα, συνεχίζουμε κοιτάμε το επόμενο ματς.

Παίζουν ρόλο τα αποτελέσματα των αντιπάλων μας στη διεκδίκηση της παραμονής. Μετά το δικό μας ματς μας ενδιαφέρει τι έκαναν οι αντίπαλοί μας. Υπάρχουν αρκετές ομάδες μέχρι τελευταία αγωνιστική των πλέι άουτ που θα διεκδικήσουν παραμονή, όχι μόνο τα μπαράζ. Η ιστορία μας έχει δείξει πως οι ομάδες που είναι σε δύσκολη θέση δίνουν το κάτι παραπάνω. Μέχρι τελευταία αγωνιστική δεν μπορούμε ούτε να χαιρόμαστε ούτε να λυπηθούμε για κάποιο αποτέλεσμα».

Διαβάστε επίσης

Back to top button