Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Επιστρέφει στην Ελλάδα ο Ουάρντα»

Διαβάστε τι αναφέρει το ρεπορτάζ...

Διαβάστε τι αναφέρει το ρεπορτάζ…

Οι συστάσεις για τον Αμρ Ουάρντα είναι περιττές. Ούτε για την ποιότητά του μπορεί κανείς να έχει αμφιβολίες ούτε φυσικά για τη νοοτροπία του και τον χαρακτήρα του.

Ο Αιγύπτιος για πρώτη φορά ήρθε στην Ελλάδα οκτώ χρόνια πριν για λογαριασμό του Παναιτωλικού και από εκεί ακολούθησε η μεταγραφή στον ΠΑΟΚ και οι δανεισμοί σε Ατρόμητο και ΑΕΛ. Έπαιξε και στον Βόλο πριν πάει στην Κύπρο.

Στο νησί της Αφροδίτης αγωνίστηκε αρχικά στην Ανόρθωση και μετέπειτα στον Απόλλωνα Λεμεσού. Πολλά και διάφορα τα περιστατικά στα οποία πρωταγωνίστησε τόσο ως κάτοικος Ελλάδας όσο και ως κάτοικος Κύπρου.

Μέχρι που το τερμάτισε αυτό το καλοκαίρι πηγαίνοντας σε τέσσερις διαφορετικές ομάδες! Ράγια, Δόξα Κατοκοπιάς, Εστεγκλάλ και τελικά Φάρο. Στην τελευταία ανήκει ο Ουάρντα, αλλά μαζί της έχει κάνει μόνο μία συμμετοχή φέτος στο αιγυπτιακό πρωτάθλημα.

Ποιο θα είναι το επόμενο βήμα στην καριέρα του 30χρονου μεσοεπιθετικού; Μήπως ήρθε η στιγμή να γυρίσει στην Ελλάδα; Ο ίδιος, πάντως, κάτι τέτοιο άφησε να εννοηθεί. Μέσω των social media ανέβασε μία φωτογραφία με μία βαλίτσα και δίπλα έβαλε την ελληνική σημαία!

Όλα δείχνουν πως ο Ουάρντα μπαίνει στο αεροπλάνο με προορισμό την Ελλάδα λίγο καιρό πριν ανοίξει η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου. Είναι τυχαίο αυτό ή όχι; Θα φανεί!

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button