ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Με φόρα… για την 5η νίκη ο ΠΑΣ Λαμία! (matchday)

Στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής ο ΠΑΣ Λαμία υποδέχεται σήμερα στις 17:15 στο «Αθανάσιος Διάκος» τον ΠΑΣ Γιάννινα και θέλει να συνεχίσει τόσο τις καλές εμφανίσεις του αλλά και θα θετικά αποτελέσματα που τον έφεραν από την τελευταία θέση στην 12η.

Στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής ο ΠΑΣ Λαμία υποδέχεται σήμερα στις 17:15 στο «Αθανάσιος Διάκος» τον ΠΑΣ Γιάννινα και θέλει να συνεχίσει τόσο τις καλές εμφανίσεις του αλλά και θα θετικά αποτελέσματα που τον έφεραν από την τελευταία θέση στην 12η.

Η αντεπίθεση του ΠΑΣ Λαμία με στόχο τη σωτηρία βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και τα «λιοντάρια» του Μιχάλη Γρηγορίου ετοιμάζομαι σήμερα να αντιμετωπίσουν εντός έδρας τον ΠΑΣ Γιάννινα, μία ποιοτική και άκρως επιθετική ομάδα, με στόχο όμως τη νίκη που θα τους φέρουν στην 11η θέση μιας και ο ΟΦΗ χθες ηττήθηκε από τον Απόλλων Σμύρνης.

Σήμερα λοιπόν η Λαμία «πάνοπλη» θα αντιμετωπίσει τα Γιάννινα και το LamiaSports θα σας κρατά ενήμερους για ότι συμβεί πριν, κατά την διάρκεια και μετά τον αγώνα.

Γρηγορίου vs ΠΑΣ Γιάννινα: Από το παιχνίδι με τον Φωστήρα, στις νίκες της Δράμας και της Κέρκυρας (vids)

ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ

 

Σημαντική η επιστροφή του Λάζαρ Ρόμανιτς στη διάθεση του Μιχάλη Γρηγορίου, με τον Σέρβο εξτρέμ να μένει εκτός στα δύο προηγούμενα ματς του ΠΑΣ, με ΠΑΟΚ και ΑΕΛ και καλώς ή κακώς η απουσία τους φάνηκε και στα δύο ματς.

Έχουμε βέβαια και απουσίες στην ομάδα της Φθιώτιδας μιας και εκτός αποστολή για ακόμη ένα ματς είναι ο τραυματίας Ταϊρόν ντελ Πίνο, ο οποίος όπως διαβάσατε στο LamiaSports, ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης μετά τον τραυματισμό που είχε και αναμένεται να είναι πλήρως έτοιμος στην αρχή των play out.

Εκτός, αν και επέστρεψε κανονικά στις προπονήσεις της ομάδας έμεινε και ο Θοδωρής Βασιλακάκης. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός μετά τον ματς με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο όπου και τραυματίστηκε, έχει επιστρέψει στις προπονήσεις όμως αποφασίστηκε να παραμείνει εκτός, καθώς έρχεται και ματς μεσοβδόμαδο ξανά κόντρα στον «Δικέφαλο του Βορρά» στον επαναληπτικό της Τούμπας.

Επίσης, εκτός αποστολή έμεινε και ο Βαλεντίνος Βλάχος προφανώς για λόγους τακτικής. Κανονικά στις επιλογές του Γρηγορίου ο Μπιάρνασον, ο οποίος την Παρασκεύη δεν έλαβε μέρος στην προετοιμασία αλλά όπως φαίνεται δεν ήταν κάτι τόσο σοβαρό το οποίο θα τον κρατούσε εκτός αποστολής.

Τώρα, για λόγους τακτικής έμειναν εκτός οι Μπουλούλης, Ασίγκμπα, Κατσίκας, Γκούγκα, Κωστίκας, Νικολόπουλος, Βλαχομήτρος, Χατζηστραβός, Μαργαρίτης και Τσούκαλος.

Πιο συγκεκριμένα την αποστολή της Λαμίας απαρτίζουν οι εξής:

Τερματοφύλακες: 1. Epassy Devis – 31. Θεοδωρόπουλος Κωνσταντίνος

Αμυντικοί: 2. Προβυδάκης Κωνσταντίνος – 4. Adejo Daniel – 5. Τζανετόπουλος Άνταμ – 23. Σκόνδρας Ιωάννης – 24. Βύντρα Λουκάς-  39. James Manjrekar – 3. Σαραμαντάς Γεώργιος – 12. Martinez Angel

Μέσοι: 6. Τζανδάρης Θεοφάνης -16. Bejarano Danny – 26. Bjarnason Elmar

Μεσοεπιθετικοί: 7. Ghazaryan Gevorg  – 9. Piti – 80. Ba Adama – 18. Romanic Lazar – 70. Deletic Milos

Επιθετικοί: 11. Καραμάνος Αναστάσιος – 19. Arabuli Bachana

ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ

Πλέον η ομάδα της Λαμίας έχει ξεφύγει για τα καλά από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και με τις εμφανίσεις της τον τελευταίο καιρό, εμπνέει σιγουριά, δείχνοντας πως θα σώσει την κατηγορία μετά από μία τεράστια δοκιμασία που πέρασε.

Όμως, επειδή τα play out έρχονται και πρόκειται για ένα μίνι πρωτάθλημα με ότι αυτό συνεπάγεται, ο Μιχάλης Γρηγορίου και οι συνεργάτες του θέλουν να βάλουν την ομάδα με όσους περισσότερους πόντους γίνεται έτσι ώστε να εξασφαλιστεί η παραμονή άμεσα.

Για τον λόγο αυτό οι επιλογές του Έλληνα κόουτς για τη βασική ενδεκάδα θα είναι και σήμερα καθαρά ενδεκαδάτες. Δεν περιμένουμε δηλαδή αλλαγές ή κάποιο ροτέισον από τον Γρηγορίου στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Λίγο πολύ λοιπόν, είναι εύκολο πλέον να μαντέψουμε μία πιθανή ενδεκάδα καθώς υπάρχουν ξεκάθαρα φαβορί για κάθε θέση.

Στο τέρμα θα έχουμε τον «ανίκητο» Ντεβίς Επασί, ο οποίος διανύει την καλύτερή του περίοδο στην ομάδα της Φθιώτιδας. Στα άκρα της άμυνας, Σκόνδρας και Μαρτίνεθ θα βρίσκονται και πάλι εκεί ενώ στο κέντρο θα αγωνιστούν σε ένα ακόμη ματς οι Αντέτζο και Τζανετόπουλος.

Στη μεσαία γραμμή και εκεί έχουμε φαβορί, καθώς Μπεχαράνο και Τζανδάρης δεν γίνεται να βγουν από τη βασική ενδεκάδα. Πιο μπροστά τους τώρα, στον αγώνα με την ΑΕΛ είδαμε να αγωνίζεται ο Τάσος Καραμάνος. Ο αρχηγός της Λαμίας έδειξε πως σε αυτή τη θέση μπορεί να προσφέρει περισσότερο απ΄το να αγωνιστεί στα άκρα ή στην κορυφή. Έτσι, η λογική λέει πως θα προτιμηθεί να ξεκινήσει βασικός σε αυτή τη θέση και στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Στα άκρα ο Ντέλετιτς θα είναι δεξιά και από την στιγμή που είναι διαθέσιμος ο Λάζαρ Ρόμανιτς διεκδικεί θέση για τα αριστερά. Στο κέντρο της επίθεσης θα βρίσκεται ο Μπατσάνα Αραμπούλι.

ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Με 20 ποδοσφαιριστές αναχώρησε η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα για το παιχνίδι της 24ης αγωνιστικής με τη Λαμία, τους:

LODYGIN, ΧΟΥΤΕΣΙΩΤΗ, ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ, ERRAMUSPE, ΣΑΛΙΑΚΑ, PEERSMAN, ΚΑΡΓΑ, ΠΗΛΙΟ, CASTRO, ΚΑΡΤΑΛΗ, DOMINGUEZ, NAUMETS, ΛΙΑΣΟ, ΛΩΛΗ, BRENER, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ, ΔΟΥΜΤΣΗ, KRIZMAN, ΠΑΜΛΙΔΗ, MILINCEANU

Τώρα αν θέλουμε να προσεγγίσουμε μία πιθανή ενδεκάδα του ΠΑΣ Γιάννινα για το σημερινό ματς, τότε θα έχουμε τους: Λοντίγκιν στο τέρμα, τον Σάλιακα δεξιά, τον Πίρσμαν αριστερά ενώ στο κέντρο της άμυνας τους Εραμούσπε και Παντελάκη. Στη μεσαία γραμμή τους Κάστρο, Ντομίνγκεζ και Καρτάλη ενώ στα άκρα θα αγωνιστούν οι Ελευθεριάδης και ένας εκ των Μπρένερ ή Κριζμάν. Μοναδικός πρωθημένος, ο πρώτος σκόρερ της ομάδας Γιώργος Παμλίδης.

Διαβάστε επίσης

Back to top button