ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Μεγάλος άτυχος ο Ανταμά Μπα! (pics)

Ο μεγάλος άτυχος του σημερινού αγώνα, ΠΑΣ Λαμία - ΠΑΣ Γιάννινα, ήταν ο μεσοεπιθετικός Ανταμά Μπα.

Ο μεγάλος άτυχος του σημερινού αγώνα, ΠΑΣ Λαμία – ΠΑΣ Γιάννινα, ήταν ο μεσοεπιθετικός Ανταμά Μπα.

Στο 0-0 έμειναν ο ΠΑΣ Λαμία και ο ΠΑΣ Γιάννινα, με τις δύο ομάδες να βολεύονται επί της ουσίας με το συγκεκριμένο σκορ, παίρνοντας από έναν πολύτιμο βαθμό για τη συνέχεια.

Παρόλο αυτά, η Λαμία είχε και απώλειες. Ο μεγάλος άτυχος του αγώνα σήμερα, ήταν ο Ανταμά Μπα. Ο εξτρέμ από τη Μαυριτανία μπήκε στο παιχνίδι ως αλλαγή στο 58΄στη θέση του Λάζαρ Ρόμανιτς και δυστυχώς δεκαπέντε λεπτά αργότερα αποχώρησε από το γήπεδο με πρόβλημα στον μηρό.

Πιο συγκεκριμένα, σε μία προσπάθεια αντεπίθεσης της Λαμίας, ο Μπα δέχθηκε την πάσα του Μαρτίνεθ από τα αριστερά, φεύγοντας γρήγορα προς την περιοχή του Λοντίγκιν, όμως ο ποδοσφαιριστή της Λαμίας σταμάτησε πριν κάν φτάσει στη μπάλα, κουτσαίνοντας και πιάνοντας το πόδι του.

Μάλιστα, δεν κατάφερε ούτε καν να μείνει όρθιος και χρειάστηκε να έρθουν οι δύο φυσικοθεραπευτές της ομάδας, Ταξιάρχης Βλάχος και Γιώργος Δημάς για να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες. Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες του LamiaSports, ο Αφρικανός μεσοεπιθετικός αποχώρησε από το γήπεδο εμφανώς ξενερωμένος και στεναχωρημένος.

Αύριο τώρα αναμένεται να έχουμε περισσότερες πληροφορίες για την κατάσταση του τραυματισμού του.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης

Back to top button